hanie672 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 109 عنوان حوصلم پوکید یه چالش بامزه پیشنهاد بدین 481 بازدید | 15 پست یکی یه چالش با مزه پیشنهاد بده از اونا که مثلا به همسرت پیامی میفرستی بعد از جوابش اسکرین میذاری.... یه چیزی تو این مایه ها پیشنهاد بدین 1398/05/12 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_مامان_محمد عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2003 یا خدا خیییییلی گشنمه😯 خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9326 چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃همسر من که خوابه ولی شماها اینوبفرستین😁 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
میس_هرماینی عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 8224 چالش های پیج چت فارسی ولی معمولا چالش هاش کشته میدن😂مثلا یه چالشی داشت به شوهر نامزد یا دوست پسرت پیام میدادی به جای اسمش اسم یه شخص دیگه ای میگفتی تا اون بهت شک کنه و....البته مسخره بود😂 خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.
عشق_مامان_محمد عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2003 چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃 همسر من که خوابه ولی ش ... بذار اول خودم بتونم درست بخونم....بعد برم فکر کنم ببینم معنیش چیه.... خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9326 بذار اول خودم بتونم درست بخونم....بعد برم فکر کنم ببینم معنیش چیه.... حالا زیادم فک نکن،بفرست خودش میفهمه معنیشو😂😂😂 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
hanie672 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 109 متنش چطوری باشه؟؟بگو من بدم بهت😅 متن خاصی نمیخوام البته خودمم نمیدونم چی میخوام یه چالشی تو این مایه ها باشه
iimahi عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 3032 متن خاصی نمیخوام البته خودمم نمیدونم چی میخوام یه چالشی تو این مایه ها باشه #چالش اون چیه که زنها باز میکنند🙊و مردا هم مجبورن بریزن توش🙈؟؟ . . . . بعد جواب همسری بگید که ای منحرف جوابش حساب بانکی البته نظر شماهم مهمه😊
hanie672 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 109 #چالش اون چیه که زنها باز میکنند🙊و مردا هم مجبورن بریزن توش🙈؟؟ . . . . بعد جواب همسری بگید ... خخخخخ بامزه بود
عشق_مامان_محمد عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2003 #چالش اون چیه که زنها باز میکنند🙊و مردا هم مجبورن بریزن توش🙈؟؟ . . . . بعد جواب همسری بگید ... خدایا توبه😰 خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
nariiiiin عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 169 دوس داری برای خودت درآمدی داشته باشی؟ بیا تل.گرام یا واتساپ تا اپلیکیشن و توضیحاتش رو برات بفرستم09019447317