2777
2789

یکی یه چالش با مزه پیشنهاد بده از اونا که مثلا به همسرت پیامی میفرستی بعد از جوابش اسکرین میذاری.... یه چیزی تو این مایه ها پیشنهاد بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃

همسر من که خوابه ولی شماها اینوبفرستین😁

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

چالش های پیج چت فارسی 

ولی معمولا چالش هاش کشته میدن😂مثلا یه چالشی دا‌شت به شوهر نامزد یا دوست پسرت پیام میدادی به جای اسمش اسم یه شخص دیگه ای میگفتی تا اون بهت شک کنه و....

البته مسخره بود😂

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃 همسر من که خوابه ولی ش ...

بذار اول خودم بتونم درست بخونم....بعد برم فکر کنم ببینم معنیش چیه....

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘
بذار اول خودم بتونم درست بخونم....بعد برم فکر کنم ببینم معنیش چیه....

حالا زیادم فک نکن،بفرست خودش میفهمه معنیشو😂😂😂

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
متن خاصی نمیخوام البته خودمم نمیدونم چی میخوام     یه چالشی تو این مایه ها باشه

#چالش 

اون چیه که زنها باز میکنند🙊و مردا هم مجبورن بریزن توش🙈؟؟ . . . . بعد جواب همسری بگید که ای منحرف جوابش حساب بانکی البته نظر شماهم مهمه😊