سلام.من6هفته ویک روزمه.لک بینی قهوه ای خیلی کم دارم.سونوی اولی ک انجام دادم خداروشکر خارج رحم بااردار نیستم.4شنبه دکترم گفت2هفته دیگه برم واسه سونوی قلب نی نی.چون لک بینی داشتم بهم شیاف داده بود سه روز اول هر12ساعت بود.بعد شبی یکی.2روز کامل قط شد لک بینیم.باز از دیروز عصر ی کوچولو اومد.سریع شیافمو گزاشتم.باز از دیشب قط شد نیومدد.باز امروز عصر ی کوچولو اومد.نگرانممم همش....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استرس نداشته باش اینا طبیعیه فقط استراحت کن خیلی بشین پاشو نکن پله بالا پایین نرو حرکات تند و نزدیکیم نداشته باش،شیافاتم به موقع استفاده کن خوب میشی
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤