2777
2789
عنوان

امروز=🚫طلاق❎

507 بازدید | 15 پست

۹۸/۵/۱۲ سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه

در هیچ دفتری طلاق ثبت نمیشود

این شاید یه تلنگری باشه برای تو دوست عزیزی ک  در پروسه طلاق هستی

یه نگاه تو ایینه ب پوستت بنداز!

ب چشمای معصوم طفلی ک تو مسول آیندش هستی!

ب اون همه عشق و زحمت و عمری ک پای زندگی مشترکتون گذاشتی!

حیف نیست؟

ب قول منصور :ببین ساختن چقدر سخته ولی ویرونی اسونه...

دلت میاد؟

"نازک آرای تن ساق گلی؛ک ب جان کشتم و ب جان دادمش آب

ای دریغا ب برم میشکند...."

بیا و ب یمن و برکت چنین روزی هم ک شده از تصمیمت گذشت کن و ب جای بریدن یه زندگی دوباره اونو احیا کنی.باور کن اگر تو بخوای همه چیز ممکنه!💪

گذشته_رو_بیخیال#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردای الانو با حضرت علی مقایسه نکن گاهی موندن تو زندگی یعنی ویرانی و تباه آینده اون طفل معصوم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من هيچ وقت دوست نداشتم طلاق بگيريم حتي تو بدترين ظرايط موندم به پاش شرايط بي پول بود ٢ سال پول نداشت بهم بده بدترين ضربه زد اما دوباره زندگي كرديم واي الان خودش بيخيال رفيق باز معتاد خيلي مشكلات ديگه مجبورم طلاق بگيرم بمونم بدتر ميشه 

زياد موندن به پاي كسي هم خودتو زير سوال ميبري و چشم ميافته ادم متاسفانه 

hair coloris ~ hair keratin 
طلاق همیشه بد نیست ، موندن توی رابطه ی مریض که روح و جسم فرد رو از بین میبره به مراتب بدتره . یه پا ...

مامان عزیز حرفت صحیحه.بهرحال امیدوارم ک مهر طلاق روی هیچ زندگی نخوره اگر حتی کوچکترین امیدی برای حفظش باقی مونده

عزیزم مردای الانو با حضرت علی مقایسه نکن گاهی موندن تو زندگی یعنی ویرانی و تباه آینده اون طفل معصوم

اخه گلم اون طفل معصوم رو هم ما مسولش هستیم!

مقایسه ک غلطه فقط گفتم ب برکت این روز شاید بشه تلخیها و کدورت ها رو کنار گذاشت و یه جون تازه ای ب زندگی داد..

باور کن خیلی وقتا قهرا و جدایی ها علتش جز لجاجت و کینه توزی نیست...توی موقعیتش بودم ک میگم رو هوا حر ...

اره اونا کلا بحثشون جداست و ازسر لجبازیه وگرنه همیشه چه مردش چه زنش از خوشی فرارنمیکنن 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
من هيچ وقت دوست نداشتم طلاق بگيريم حتي تو بدترين ظرايط موندم به پاش شرايط بي پول بود ٢ سال پول نداشت ...

این زندگی با عشق شروع شده

الان فقط مریضه ؛ هنوز جون داره و نمرده...

اعتیاد چاره داره رفیق بازی چاره داره بی مسولیتی چاره داره فقط اگر همسرت بخواد باور کن دوباره میشید مثل اوایل.یکی از نزدیک ترین اقوامم مشکلات شمارو داشت ولی شوهرشو کمک کرد مثل یه دکتر و بیمار.خداروشکر ب جای رفتن ؛ موند و الان ب همراه همسرش جشن قبولی گل دختراشو توی بهترین دانشگاه گرفتن.اصلا حال زندگیشون دگرگون شده بخدا

این زندگی با عشق شروع شده الان فقط مریضه ؛ هنوز جون داره و نمرده... اعتیاد چاره داره رفیق بازی چار ...

اره عزيزم همسرم بخواد خوبه اما اون نمخواد دلش مخواد با رفيقاش باشه و هر جا دوست داره بره بياد كاري نداشته باشم مريض جنسيه ميگه بايد ٣ نفر باشه رابطه تا اين حد رسيده  ١ بارم خيانت مرد حتي بخشيدم معتاد بود تركش دادم ولي الان دوباره شده ادم سابق منم خيته شدم كم اوردم 

hair coloris ~ hair keratin 
اره عزيزم همسرم بخواد خوبه اما اون نمخواد دلش مخواد با رفيقاش باشه و هر جا دوست داره بره بياد كاري ن ...

آهان پس شیرزنی هستی برای خودت...

اینجاس ک باید گفت:خداییش حیف درد زایمان ننش😃

چه جوری بار اومدن اینا ...ینی هیچی تربیت خرجشون نکردن ب قرآن