2777
2789
عنوان

چاقی صورت با شیر خشک بیاید لطفا😊

| مشاهده متن کامل بحث + 5759 بازدید | 42 پست
نیدو من ۶ماهه میخورم هم صورتم هم اندامم عالی

قیمتش چنده ؟

مزش عالیه واقعا شوهرم میگه بیابه یاد نوزادی شیرخشک بگیر بخوریم اونم خیلی دوس داره😁😁😁

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟اخه بعضیا میگن بدن چاق نمیشه ک پس نمیخورم اخه شانس ک ندارم بیاد یهو بدنم چاق شه واویلا

دقیقا یهو دیدی مثه من شانس نداشتی 😆😆😆😆

من سالی که واسه کنکور کارشناسی میخوندم، هر روز صبح یه لیوان شیر خشک صبحانه میخوردم، یعنی قشنگ بعد یک ماه کل بازوهام پف کرده بود مثه ای نی نیا 😁😁😁😁

اما اون موقع لاغر بودم ذوق میکردم . اما قشنگ تاثیرشو رو خودم دیدم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نمیشه با آب قاطیش نکرد خشکشو مصرف کرد😅😅

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
روزی دوبار هروعده دوقاشق فقط باید خوب تکونش بدی که حل شه ۵۰تومن واسه یه ماهم

پس بخرم😂مرسی 😘

شکمم بزرگ نشه یه وقت

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
دقیقا یهو دیدی مثه من شانس نداشتی 😆😆😆😆 من سالی که واسه کنکور کارشناسی میخوندم، هر روز صبح یه لی ...

شکمت چی ؟ تپل نشد؟ من شکم دارم

خداوندا .... زمزمه ی نام تو امواج خروشان اضطراب را از ساحل طوفان زده ی قلبم محو می کند ....😊😊😊
چ قدر میخوری چ طور؟

صبح ناشتا یه قاشق غذا خوری خاکشیر با یه لیوان شیر قاطی کن بخور 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
نمیشه با آب قاطیش نکرد خشکشو مصرف کرد😅😅

چرا. اتفاقا خیلی خوشمزه تر هم هست

اگه میخای تپل شی، بعد از هر وعده غذاییت سه تا قاشق بخور، خیلی زود تپل میشی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی