2777
2789
عنوان

چاقی صورت با شیر خشک بیاید لطفا😊

| مشاهده متن کامل بحث + 5759 بازدید | 42 پست
شکمت چی ؟ تپل نشد؟ من شکم دارم

اون موقع اتقدر لاغر بودم که تازه حالت طبیعی پیدا کردم. البته من کلا چاقیم موضعی نیست همه جام با هم چاق میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها من یکمم چاقم ...میخوام بخورم برای چاقی صورتم ...نظرتون چبه عزیزان؟؟؟؟ لطفا جواب بدین دوستان.

خداوندا .... زمزمه ی نام تو امواج خروشان اضطراب را از ساحل طوفان زده ی قلبم محو می کند ....😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیدو خریدم...یا دو قاشق میریزم تو شیر موز...یا دو قاشق میریزم لیوان شیر در طول روز صبح و‌شب یه لیوان میخورم..من چون بدنسازی میرم بیشتر قبل بعد تمرین میخورم بخاطر پروتئینش

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
شما چه شیر خشکی و چند پیمانه میخوردین

شیر خشک نیدو. کلا دو دوره خوردم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی