2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست
اگه نمی خوای جدا شی سعی کن کاری کنی بهت خوش بگذره هرچند اصلا قایل تحمل یست اینطوری زندگی کردن. پسرت ...

گفتمش میگه بچم بزرگتر ک شد مدرسه ای شد میبرمش پیش خودم اونجا بره مدرسه میگم پس من چ میگه توهم سالی یه بار بیا بهش سر بزن  

حال چیو    

حال بدون شوهر زندگی کردن

باور کن وقتی کنارت باشه دیگه یک همچین فرصتی گیرت نمی اد همش باید دستورات ایشون رو اطاعت کنی حالا خودت زندگی می کنی بدون درد سر

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتمش میگه بچم بزرگتر ک شد مدرسه ای شد میبرمش پیش خودم اونجا بره مدرسه میگم پس من چ میگه توهم سالی ی ...

خوب پس این چه موندنی هس اگه قراره اون موقع بچه ات رو ازت بگیره بذار حالا بگیره که زحمتش هم برا خودش باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

انشاءالله خدا خودش جواب صبرت رو بده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بگو ماروببر قول میدم هرغلطی خواستی بکنی مزاحمت نشم فقط بیا ب بچه سربزن اگه مشکلی داشت بالاسرش باش ولی جدا زندگی کن اون بچه واقعا گناه داره، من هروقت باباش میخواد بره پسرم از چندروز قبلش ناراحته بغض میکنه الان همش بهم میگه چرا بابا رفته چرا تنهامون گذاشته ازین طرفم خانواده شوهرم بعدکلیذتهمت قطع رابطه کردن باهام منم روزای سختی دارم ولی لااقل دلم خوشه شوهرم دلش باماس

خوب پس این چه موندنی هس اگه قراره اون موقع بچه ات رو ازت بگیره بذار حالا بگیره که زحمتش هم برا خودش ...

میگه الان ن چن سال دیگه بزرگتر بشه میارمش.میگه توهم بمون سر زندگی من خرجتو مبدم

بگو پس ازکی پول بگیرم شوهرمه باید خرج من وبچش بده، خودش بالا سرمون نیست پولم نده، داره میسوزه انتظار ...

واسه مادره خرجی میفرسته.هر سری هرچقد برامن مول بفرسته واسه مادرشم میفرسته ولی مادر منظورش اینکه ک نباید واسه تو بفرسته بهم‌میگه برو از خونه پسرم در شو 

توی ترکیه رستوران داره با شوهرش ارتباط داره تو واتساپ و فکر نمیکنم خیانت کنه بچش کوچولو ۶ ماهشه

چرا خواهرتونو نمیبره؟ 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
میگه خرج زیاده نمیتونم‌تو رو ببرم بعدم‌بمن ویزا نمیدن

شما پیوست به همسر هر کشوری که شوهرت باشه میتونی بری.

والدینت دقیقا رو چه منطقی اینطور شوهرت دادن؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد