2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست

چقد خودش وخانوادش خدانشناسن اگه دخترخودشونم بود راضی میشدن به همچین نوع زندگیی، شوهرت از مسولیت میترسه بخاطرهمین نمیبرتت تووجودخودش نمیبینه که مراقبتون باشه باپول فرستادن ازیرش در میره،تو تامیتونی به بهونهذهای مختلف ازش پول بکش پس انداز کن یه باربه بهونه دکتریه بار واسه تعمییر وسیله، لااقل یه پشتوانه مالی واسه روز تنگت اگه کارتون ب طلاق کشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد خودش وخانوادش خدانشناسن اگه دخترخودشونم بود راضی میشدن به همچین نوع زندگیی، شوهرت از مسولیت میتر ...

تازه مادرش هر دفعه جرو دعوا میکنه بهم میگه تو از بچم‌پول میگیری تو باهمه هستی  بهم تهمت میزنه 

فقط یه کاری کن از پول کم نیاری یه درآمدی واسه خودت جورکن مستقل شو جداشو شوهرت ازتو ۱۴ سال بزرگه به فکرخونواده نیست بهتره جدابشی باهاش حرف بزن بودم ،توحال اول جوونیته عزیزم غصه نخور خدابزرگه

تازه مادرش هر دفعه جرو دعوا میکنه بهم میگه تو از بچم‌پول میگیری تو باهمه هستی    بهم تهمت ...

بگو خدا از تهمتات نگذره توتنهایی دارم نوت باسختی بزرگ میکنم خاک برسرشون، خدانگذره ازتهمتاشون ب منم تهمت زدن خانواده شوهرم واگذارشون کردم بخدا

فقط یه کاری کن از پول کم نیاری یه درآمدی واسه خودت جورکن مستقل شو جداشو شوهرت ازتو ۱۴ سال بزرگه به ف ...

اره خودشم بارها گفته من زن‌نمیخاستم‌ خونواده پشت سرم فشار اوردن زن‌گرفتم میگه حالا ک طوری نشده تورو گرفتم دارم خرجتم میدم برو مجردی بگرد عشقو حالتو ببر

بگو خدا از تهمتات نگذره توتنهایی دارم نوت باسختی بزرگ میکنم خاک برسرشون، خدانگذره ازتهمتاشون ب منم ت ...

فقط میگم خدا ازش نگذره.همش بهم‌تهمت میزنه تحقیرم میکنه میگه تو از مسرم پول میگیری خرج خونوادت میدی.درصورتی ک من هیچ ارتباطی باخونوادم ندارم خونوادم خونم نمیان اصلا فقط من گاه وقتی یه سر میزنم.

اگه نمی خوای جدا شی سعی کن کاری کنی بهت خوش بگذره هرچند اصلا قایل تحمل یست اینطوری زندگی کردن. پسرت هم بزرگ شد فردا طلبکاره ازت بذار باباش ببره خودش بزرگ کنه. تو هم جدا شو. من تا الن هیچ وقت به هیچ کس نگفتم جدا شو. ولی اینجوری زندگی کردن خیلی سخته.

یا به حرف اون کاربر گوش بده بگو باشه ماهم ببر اونجا توی یه خونه ی جدا خودت هم جدا زندگی کن حداقل اینطوری میاد به بچه اش سر بزنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بی خیال شو یه سال پول جمع کن طلاقتا بگیر سخته ولی تو میتونی

اخه پول زیادی نمیده ک من پسنداز کنم.مادرو خواهرو داداشاش هم تو گوشش میخونن ک پول زیاد براش نده.در حد خرجیش بده این میخاد ازت پول بکنه.تو ایرانم هیچی بنام خودش نداره.همش بنام خونوادهشه میگم خونه بزن بنام بجه قبول نمیکنه