2777
2789
بالاخره یکی منظور منو فهمید...من اصلا منظورم قضاوت کسی نبود...فقط حسم به اون ناخونا رو گفتم

کلا زنها وبه خصوص مادرهارومشغول این چیزها کردن ومتاسفانه ازاون چیزه که اصل ومفید برفایده دور کردن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودش مربوطه ولی همیشه پیش خودم میگم چطور به کارهاشون میرسن خیلی سخته

جاریم یک ساله این کارو میکنه.چند وقت پیش پادریش کثیف شده بود اومد بشوره دوتا ناخنش شکست😁دخترش شپش زده بود نمیتونست رشکهارو باناخن جداکنه.شوهرش گیرداده گوجه بگیر رب طبیعی واسه خودمون درست کن نمیتونه.سخته.من دوس ندارم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بالاخره یکی منظور منو فهمید...من اصلا منظورم قضاوت کسی نبود...فقط حسم به اون ناخونا رو گفتم

قضاوت یعنی کسی رو بشناسیم و در موردش نظر بدیم...اما ما داریم کلی میگیم چه حسی داریم و اصلا قضاوت نیست

من حسم به افراد با ناخن کاشت فقط بی کلاس بودنه ...اما نسبت به افرادی که به خود ناخنشون میرسن حس خوبی دارم(ناخن تمییز ...یه ذره بلند نه خیلی...سوهان کشیده...همراه با برق ناخن یا لاک ملایم  )

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

حسم میگه پشتش نَشسته است🥴🥴

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    
جاریم یک ساله این کارو میکنه.چند وقت پیش پادریش کثیف شده بود اومد بشوره دوتا ناخنش شکست😁دخترش شپش ز ...

ناخن کاشت یکی از همکارم قارچ زد... ناخن هاش به فنا رفتن...زرد و داغون

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
خدایی سخته مخصوصا اونایی که بچه کوچیک دارن

آره.من قبلا بلندمیکردم ولی ازوقتی بچه دارشدم نمیذارم بلندشه.یه سری بلندشده بود باعجله اومدم به بچه شیربدم صورتشو جردادم😣چندوقت پیش هم اومدم شلوارپاش کنم دستم گیرکرد گوشتشو قشنگ باناخنم بلند کردم خون اومد😢اصلا نمیذارم بلندشه.سخته

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ناراحت میشم واسش چون آقایون به خانوم هایی که این مدل آرایش های افراطی دارند به چشم هرزه و روسپی نگا ...

الان میان مبخورنت...من چیزی نگفتم فقط گفتم حستون به ناخونا چجوریه...همه بهم گفتن فضول و...

چ اعتماد بنفسي هم داره هي تاكيد داره ك كاشت نيست

یعنی درست فهمیدم  که کاشته؟؟ اخه بعضیا یجور صحبت میکنن ک یچیزی هم بدهکار میشی فک کردم واقعا من اشتباه کردم و یچیزی گفتم چون تخصصشو ندارم