2777
2789

راستش ما ادما اگر کسیو اصلا نشناسیم از رو ظاهر قضاوتش میکنیم حداقل اگ خیلی سعی کنیم خوب باشیم یکسری افکار شده ناخوداگاه میاد تو ذهنمون بدون به زبون اوردن من اگ ی خانومی‌رو اینطوری ببینم حسی ک بهش پیدا میکنم اینه ک تمام دغدغش زیباییشه و بچیزای دیگ اهمیتی نمیده دوست داره دیده بشه وحس میکنه بدون اونا زیبا نیس.

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم که نظر دادی گلم...منتها خانوما حرف منو گمونم برداشت اشتباهی کردن...من اصلا منظورم این نبود که ...

همونایین که خودشون خیلی بلند کاشتن😂

سیاستم ندارن بیان بگن خیلی خوشگل و شیکه و جا بندازن، فقط جبهه گرفتن و تابلو بازی شد! منم اعتقاد دارم پوشش هرکسی به خودش مربوطه ولی دیگه مثل داریم ناخن دراااااز واه واه واه

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
من کلا چه خودم ناخن داشته باشم چه ناخن کسی رو ببینم بدنم سنگینی میکنه خیلی اذیت میشم 

بالاخره یکی منظور منو فهمید...من اصلا منظورم قضاوت کسی نبود...فقط حسم به اون ناخونا رو گفتم

از من بهتر ميدوني

مال خودتونه   اها من فک کردم کسی عکس داده به شما گفته کاشت نیست   اره الان  واضح تر شد  اخه عکس قبلی یکم برجسته تر دیده شده بود لبه ناخن شصت فک کردم کاشته