2777
2789

بچه ها کیا تو این زمینه تجربه دارن گفت هرطور شده یا امروز نهااالیتا تا فردا ببرین بستریش کنید عفونت خون شدید داره کشت ادارش عفونت تروییدش پایینن😔😔😔دارم از ناراحتی دق میکنم دخترم یکسال ۷ماهشه خیلی مظلومه میترسم 

وای عزیزم عفونت خون که خیلی بده سریعا ببرینش دکتر و درمان الهی خوب بشه 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی چیزی نیست ولی حتما ببرین 

تیرویید تو آزمایش سه روزگیش نشون نداد؟!

علائم دخترتون چیه؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

منم دخترم تو این سن به خاطر عفونت شدید بستری شد ده روز بستری شد ولی خوب شد باید خیلی مواظبش باشی لباسشو مرتب عوض کن قاطی لباسهای خودتو شوهرت نشورشون لباس زیرشو مرتب عوض کن وبعد از ادرار تمیز بشورش اگر پوشکش میکنی مرتب عوضش کن

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .