2777
2789
عنوان

موهام با دکلره سوخته..چکار کنم؟

674 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز

من موهامو بلوند کرده بوم.بعد یکم ریشه زد.دو سه روز پیش رفته بوددم آرایشگاه که موهامو ریشه گیری کنه،

اومد ااز مواد دکلره قوی استفاده کررد و تمام موهامو داغون کرد و زد سوزوند..

حالا من موندم با موهای سوخته و وحشتناک..کوتاهشون کردم.نمیدونم چکار کنم که تقویت شون کنم.

لطفا راه درمان خونگی بم بگید

ممنون

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

ژل آلو ورا رو با روغن زیتون مخلوط کن بزن هفته ی دوبار. فوق العاده ست

کانال دارم با کلی قیمت های عالی😍😍😍😍دوخت همه چیزست های نوزادی کوسن دم پخت دستگیره و...اینم لینک                          بیاین یه سر بزنین.  Golgolim@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن های مختلف بزن مخصوصا نارگیل، آرگان، زیتون. بعد از شامپو وقتی موهاتو آبکشی کردی یکم سرکه سیب خانگی رو رقیق کن باهاش مجدداً موهاتو آبکشی کن تا باقیمانده شامپو از سرت پاک بشه. یه ۵ دقیقه صبر کن مثلاً بدنت رو بشور، بعد مجدداً سرتو آبکشی کن. ماسک های مختلف مو تو اینترنت هست. هر دفعه یکیشو درست کن بزن. 

محلول تقویت مو رو تو نی نی سایت سرچ کن

یه استکان روغن نارگیل ارگانیک و یه استکان روغن زیتون ارگانیک و با توجه ب چرب یا خشک بودن سرت، حنا ام باید بزنی توش

هر روز استفاده  کنی هم رشد موهات شدید میشه هم پر پشت میشه