2777
2789
عنوان

تشریف بیارید براتون امن یجیب بخونم شماهم....

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 87 پست
تروخدا واسه دوقلو  باردار شدنم بخونم😍

چون   مطمئنم خدا بهتون   دوقلو  سالم و صالح میده ده تا  خوندم   ان شا الله    عزیز دل   .  خونده شد🌷🌷

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالاکه دفاعت همین ترم نتیجه میده وبه ترم دیگه نمیفته گلم🌹

ممنونم  از دعای خیرت عزیز دلم.  خونده شد🌷

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

سلام مهربون لطفا منم یادی کن

ان شاءلله حاجت رواشی🍀🌹🍀

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
دوست من منم مشگل زیاد دارم برام بخون لطفا ،،،انشالا ب لطف خدا شما هم حاجت روا بشی عزیزم

ان شالله   مشکلات    ب دست   اقا امام رضا  حل شه.  نمیدونم چرا  برا شما  امام رضا دلم اومد  نوشتم بدون اراده بود.   خونده شد عزیزم ان شا الله   حاجت روا🌷

دلم خیلییییی گرفته برا من هم دعا کنید که مادربشم خیلی ساله که. منتظریم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

ان شالله   گره  حاجتت ب دست های کوچیک  اقا علی اصغر باز شه   خواهر عزیزم.  خبر بارداریتو بدی  بهم  ب  حق  خانوم رباب.  خونده شد🌷

عزیزم برای شفای خواهر من بخون. دلم خون ه😭

ان شالله    خدا همه  مریض ها اللخصوص خواهر شمارو لباس عافیت بپوشونه.  خونده شد عزیزم 🌷

براخونه دارشدن منم بخون من برات صلوات میفرستم

حتما عزیزم.  خونده شد 🌷

سلام مهربون لطفا منم یادی کن ان شاءلله حاجت رواشی🍀🌹🍀

ممنون عزیز دل.  خونده شذ🌷

انشاالله بهترین ها باشه براتون

ان شالله   برای شماهم  عزیزم. خونده شد 🌷