2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 174 پست
من عقد کرده بودم..  مادرم یه بار اومد بالا سرم تو اتاق خواب خواب بودم...  گفت من داره شر ...

چقدر مادرت شبیه مادر من همیشه بهم میگفت ج... ده. ک.... س صحرا هیچوقت هم معنی اش رو نفهمیدم از وقتی ازدواج کردم بچه دار شدم بهتر شده الان هم قرص پانیک میخوره ک درمان بشه مشکل اعصابم داره آخه خودش هم بچگی نرمالی نداشته 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
عزيزم من دوقلو پسر دارم سه سال و نيم  خيلي اين مسأله برام مهمه فعلا با گفتن دست به جيش نزن و كث ...

عزیزم... این کارت کاملا اشتباهه...

میخوای بهشون کمک کنی ضربه نخورن و قربانی تجاوز و.. .. که احتمالش کم هست نشن..

اما با اموزش غلطت بدتر مشکل دارشون میکنی...

اینکه به اونجاشون بگی کثیف و بگی دست نزنن خیلی خیلی مخربه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مادرت شبیه مادر من همیشه بهم میگفت ج... ده. ک.... س صحرا هیچوقت هم معنی اش رو نفهمیدم از وقتی ا ...

برن بمیرن...

مال من مادر نبود.. ازش متنفرم..

بدترین ضربه ها رو اون بهم زده..

توام اگه ازش دل خوشی نداری قطع رابطه کن..

باور کن مجبور نیستی ببینیشون...

مخصوصا ک داداشتم اونجوریه....

برن بمیرن... مال من مادر نبود.. ازش متنفرم.. بدترین ضربه ها رو اون بهم زده.. توام اگه ازش دل خوشی ...

خدا نکنه عزیزم اینجوری نگو بازم مادرمون ما باید سعی کنیم حداقل خودمون همچین مادری داشتیم بچه هامون بهترین مادر دنیا رو داشته باشن اونا هم رفتار هاشون ریشه کودکی داره حتما مادر من اعصاب گرفته نمیدونم چرا چهار تا بچه هم آورده با وجود فقیر بودنشون ب منم با این اوضاع مالی ام میگه یکی دیگه پسر بیار میگم دیوونه نیستم اینکار و بکنم 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
عزیزم... این کارت کاملا اشتباهه... میخوای بهشون کمک کنی ضربه نخورن و قربانی تجاوز و.. .. که احتمالش ...

در مورد تربيت جنسي كودك بيش از سه دوره كلاس رفتم و با بيش از چهار مشاور صحبت كردم تمام راه ها از راه هاي پيشنهادي مشاورين و برگرفته از دكتر هلاكويي عزيزم 

من پسر دارم و خیلیییی میترسم نمیدونم چجوری باید یادش بدم ک هم نزاره کسی نزدیکش شه هم خودش ی وقت ندونسته و از رو کنجکاوی اسیبی ب کسی نزنه😢

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

جامعه پر از بیماره، و دختر و پسر در خطرن، یک سری از روابطم بین بچه ها و از روی نادانی هستش. خودم با پسرعموم ک3سال ازم بزرگتر بود، وسط بازی یدفه اوجاشو نشونم داد، من 7بودم اون 10. مطمئنم از روی کنجکاوی بود، الان مث داداشم دوسش دارم ولی ممکن بود اتفاق بدی بیوفته.

شوهرم میگفت مامانم وقتی 5,6سالم بود منو میزاشت خونه همسایه، ی دختر 17,18ساله داشت ک با اونجام بازی میکرد .  

مادرت اینطوری صدات میزد

اره...

از بچگی..

مادری ک ادعای ایمان و پاکیش گوش  فلکو کر کرده بود...

خیلی ادم خبیثی بود...

من انقدر ک از لجن پراکنی این زن ضربه خوردم باور کن مثل یه تجاوز بهم غم و درد و استرس وارد میشد ..

مثلا یه مثال خیلی کوچیکشو بگم..

من بچه بودم.. ابتدایی بودم انقدرم ک ساده و .. بودم هیچی حالیم نبود ازین چیزا.. بعد یه بالش شبا کنارم میزاشتم میخوابیدم یه بار اومد انقدر کتکم زد و فحش داد و با یه قیافه و لحن خیلی خیلی خیلییییی چندشناک میگفت چی میخوااااای لابد یه چیزیییی میخواااای اررره.... .... میخوای.

من اون روز اصلا معنی حرفاشو نفهمیدم ولی تو ذهنم تا روزی ک فهمیدم چی میگفت مونده بود...

یا مثلا من پریودیم بهم ریخته بود دوران دانشجویی رفتم دکتر بعد تو دفترچه م دیده بود.. اومده بود بالا سرم ک این چیه لابد هرزه ای ک رفتی دکتر و....

ببین خیلی خیلی خیلی خیلی خیلیخیلی چیزای دیگه.. ک واقعا مثل تجاوز درد ناک بوده برام😢😢😢😢

هیچ مراقبتی بهتر از آگاهی بخشی نیست وقتی مدرسه و آموزش پرورش ذره ای به این مسائل توجه نمی کنند خود والدین باید به فکر باشند.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
عزیزم... این کارت کاملا اشتباهه... میخوای بهشون کمک کنی ضربه نخورن و قربانی تجاوز و.. .. که احتمالش ...

من كي به آلت جنسيشون گفتم كثيف منظورم اينه چون جيش مياد بيرون كثيف ميشه و من بايد به كسي كه دستش خورده بگم دستشو بشوره پس منو در جريان بزارن بدون ترس از اينكه متهمشون كنم 

اتفاقا مهمترين مسأله اينه كه حتي اسمش رو بدونن چون براشون سوْال ميشه چرا همه به چشم و دست و پا يك چيز ميگن ولي اين اسم نداره هركي يك چيز ميگه پس حتما يك فرقي داره كه من بايد كشفش كنم 

در مورد تربيت جنسي كودك بيش از سه دوره كلاس رفتم و با بيش از چهار مشاور صحبت كردم تمام راه ها از راه ...

اتفاقا دکتر هلاکویی میگهبا بچه طوری رفتار نکنید ک فکر کنه التشون چیز بد و کثیفی هستش....

موفق باشی