2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 174 پست
اتفاقا دکتر هلاکویی میگهبا بچه طوری رفتار نکنید ک فکر کنه التشون چیز بد و کثیفی هستش.... موفق باشی

عزيزم واقعا يا من درست توضيح ندادم يا نياز دقيق تر خوانده بشه 🌹🌹🌹🌹به هر حال شبتون خوش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم واقعا يا من درست توضيح ندادم يا نياز دقيق تر خوانده بشه 🌹🌹🌹🌹به هر حال شبتون خوش 

اخه میدونی به نظرم همینم ک بهشون بگی اگه کسی دست بزنه دستش کثیف میشه و باید بشوره و... این حس رو که کثیف و بد هست القا میکنه بهشون...

نمیدونمشایدم اشتباه میکنم...

خدا نکنه... میخوام یه روز یه تاپیک بزنم دردامو بگم...

خوندم مطالبت و خیلی دردناک بود ولی بنظرم بهتره دیگه یادآوریش نکنی . چون برات از نو همه چی تکرار میشه .... بزار بگذره...تداعی کردنش برات سمه...سعی کن تا جاییکه میتونی بهشون دیگه فکر نکنی .

اره... از بچگی.. مادری ک ادعای ایمان و پاکیش گوش  فلکو کر کرده بود... خیلی ادم خبیثی بود... ...

وا بالشت به نظرم چیز طبیعیه چون به بچه حس آرامش میده و احساس امنیت که یکی کنارمه یاداور دوران کودکی که بغل مادرش میخوابیده رو واسش تداعی میکنه منم همینکار رو الانم میکنم یه بالشت بغل میکنم میخوابم

بنظرم مادرتون اطلاعاتش خیلی سطحی بوده یا واقعا فکرش منحرف بوده

عزیزم نرفتی معاینه ببینی تکلیفت چیه؟ من نمیدونم ینی پرده بکارت از نوزادی وجود داره یا کم کم ب وجود م ...

بکارت از نوزادی وجود داره مانع ورود عفونت به درون بدن میشه((مثلا نوزاد پی پی میکنه تو پوشک کل بدنش کثیف میشه

اگه بکارت نبود قطعا پی پی میرفت تو شکم )

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بچه ها برادرم 14 سالشه سابقه اش خراب دخترم ک 9 ماهشه رو بغل میگیره بازی میکنه باهاش حرف میزنه بخدا ن ...

دقیقا منم داداشم ۲۵ سالشه 

هفته پیش دختر دوسالمو که از پوشک گرفتم بغل کرد از وسط پا میگیره که دستش به اونجای بچه بخوره

سابقش خرابه

۱۵ سالش بود یبار دست زد به اونجای دختر دایی ۵ سالم

دختر داییم اومد اول به مامانش گفت بعدم  به من گفت من چی میگفتم 😥😥😥

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
عزيزم من دوقلو پسر دارم سه سال و نيم  خيلي اين مسأله برام مهمه فعلا با گفتن دست به جيش نزن و كث ...

دست به جيش نزن و كثيفه اموزش غلطيه خانم

حس كثيف بودن اون نقطه رو بهش القاء نكنيد

بايد از طرق ديگه اين كارو انجام بدين چون بعدها در زندگي زناشويي به مشكل برمي خورن

اين حرف من نيست...از مشاوره هم بپرسين همينو مي گن بهتون كه نگين اونجا كثيفه دست نزن

فقط بايد حواسشو پرت كني