2777
2789
عنوان

دیگه ب چشمای خودمم اعتماد ندارم

1416 بازدید | 44 پست

صمیمی ترین دوستم و شوهرش چندسال عاشق هم بودن و با سختی های خیلی زیادی بهم رسیدن الانم چندساله ازدواج کردن عشقشون زبانزد خاص و عانه یعنی من هرکسو میدیدم ک اینارو میشناسه میگف زندگیشون فوق العاده  س و خیلی خوشبختن

شوهرش دیوونشه

یعنی هیچکسو تا حالا ندیدم اینقد برای زنش احترام قایل بشه و بخادش

بعد امروز دوستم باهام تماس گرفت با گریه میگف ک متوجه شده شوهرش با ی دختر پیام بازی میکنه

بخاطر ی کاری ی ماهی بود ک شوهرش میرف یکی از شهرای اطراف هفته ی بار میومد خونه

حالا انگار اونجا با ی دختر دوست شده

دوستم گف گوشیه شوهرم دستم بوده نتشو روشن کردم دیدم چندتا پیام اومده رو واتساپش بازشون کردم دیدم ی شماره ذخیره نشدس نوشته ماااااچ شب بخیر

گف درجا همسرمو صدا کردم گفتم این چیه؟؟؟گفته لابد اشتباه فرستاده

دوستم مث چشماش ب شوهرش اعتماد داشتا😩

شوهرشم خیلی ادم خوبیه یعنی من طی این۵شیش سالی ک میشناسمش بدی ازش ندیدم از داداش خودم بیشتر روش  میکردم

دردوبلای اونایی ک دوسم دارن بخوره تو سر اونایی ک ازم بدشون میاد😎

دوستمم گف گفتم اشتباه فرستاده دیگه؟؟؟حالا زنگ میزنم بش ببینم اشتباه فرستاده یا درست

گف تماس گرفته باهاش دختره رد داده اس زده ک قربونت برم نمیتونم حرف بزنم بر میدارم تو حرف بزن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش به شما نمیگفت .

اگه واقعا همسرش ادم خوبیه از هر نظر ، بالاخره میشه با یه گوشمالی و تذکر جدی به راه بیاد دوباره . ادما ممکنه خطا کنند به هر حال . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

گف شوهره افتاده ب غلط کردن هرچی گفته گوه خوردم دوستم گف گفتم دیگه گوهم بخوری فایده نداره

گف ب دختره اس زدم ک هر وقت تونستی حرف بزنی بزنگ کارم واجبه

بعد چند دقیقه دختره زنگ زده

چشمشون زدن .ادم نباید خوشبختیشو جار بزنه.از قدیم گفتن دوچیز رو نباید تعریفشو پیش کسی کرد شوهر وبچه.

قبول داری خرافاته 

ادم توکلش به خدا باشه دیگه از چشم بد نترسه 

چشم بد و‌حسود که همیشه و همه جا هست

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   

گف ب شوهره گفتم تو حرف نزن من میخام باش حرف بزنم گف دختره زنگ زده گفتم بهش تو میدونستی این آقا زن داره باهاش دوست شدی؟

دختره گفته اولش نمیدونستم شوهر شما اومده ب من شماره داده

بعد چندروز گفته من زن دارم زنمم دوس دارم ولی توروهم دوس دارم