2777
2789
عنوان

دیگه ب چشمای خودمم اعتماد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 44 پست

اخه بستگی به خودش داره من و همسرم خط قرمزمون خیانته 

خدابیش قبول کن یکیو از ته دل بخوای محاله اشتباهی مرتکب شی اونم اشتباه به این بزرگی

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   

عزیزم اول اینکه چقدشمااستاترخوبی بودی زودی تعریف کردی همه چیو

دوم اینکه شوهرش درسته خطای بزرگی کرده اماازدوستت بخواه تازمانی که واقعاازته دل نبخشیده هیچوقت زبونی هم نگه چپن ممکنه بازم یه جایی توزندگیش سرکوفت بزنه به شوهرش 

بهش بگواگه میتونی مث خداببخش که وقتی میبخشه دیگه به روت نمیاره اول بدون که شوهرتوازخیلی ازمردای دیگه مردتره دوم اینکه شوهرت واقعااان پشیمونه شایداگه شماهم اینکارومیکردی میبخشیدتون هرچندتاآخرعمربهتون شک داشت ولی محض احتیاط بره حق طلاقوبگیره حداقل الکی نبخشه بعدبخشش هم فراموش کنه همه چیو

مامان دوتافرشته کوچولوی ناز💙💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برن پیش یه مشاور. از اون آقا یه سری امتیاز بگیره مثلاً حق طلاق، اگر خونه و ماشین داره به نام بزنه، اگر بچه داره حضانت بگیره ، هیچی نداره مهریه رو افزایش بده. همینجوری الکی نبخشه. بگه ضمانت برای ادامه زندگیم میخوام. 

عزیزم اول اینکه چقدشمااستاترخوبی بودی زودی تعریف کردی همه چیو دوم اینکه شوهرش درسته خطای بزرگی کرده ...

دوستم گف بش گفتم حق طلاق میخام گفته بمیرمم حق طلاق بهت نمیدم ک بری و طلاق بگیری 

میخای برو مهریتو بذار اجرا شده برم زندانم ولی طلاقت نمیدم زندگیمو دوس دارم😑شوهره خیلی ترسیده زنشو از دست بده و عین سگ پشیمونه ی غلطی کرده خودشم مونده توش 

مشکل دوستمه ک نمیتونه کنار بیاد میگه سرد شدم نسبت ب زندگیم

تا حالا فک میکردم لیلی و مجنونیم حالا کاخ رویاهام خراب شده چیکار کنم؟

دردوبلای اونایی ک دوسم دارن بخوره تو سر اونایی ک ازم بدشون میاد😎
مگه دیگه میشه سرشو راحت رو بالش بزاره توهم خیانت دوباره مثل خوره روح آدمو میجوه 

واقعا نمیشه دوستم بدنش خیلی عصبیه 

کلا ریخته بهم پریشب تا۴ صبح زیر سرم بوده تو بیمارستان

گف امروز هم از صبح ک پاشدم ادرارم خونیه😔

یادمه قبلنا ک باهم دوست بودن اگه ناراحتی بینشون پیش میومد دوستم معده درد وحشتناکی میگرف طوری ک از درد ب خودش میپیچید

بدنش نسبت ب ناراحتی زود واکنش نشون میده دلم براش میسوزه خیلی زیاد

همسایمون خانم جوانی بوده که روز چهارشنبه به دوستش گفته شوهرم خیانت کرده و جلوی چشم من و گفته فردا باقیشو تلفنی برات تعریف میکنم میره خونه میخوابه توی خواب سکته کرده و مرده 

به دوستت بگو خیلی خودشو اذیت نکنه  

همسایمون خانم جوانی بوده که روز چهارشنبه به دوستش گفته شوهرم خیانت کرده و جلوی چشم من و گفته فردا با ...

چقدر دردناک واقعا وحشتناکه

و خیانت همسر غم خیلی سنگینیه ک تحمل زیادی میخاد ک هرکسی نداره

هرچند خوشبحالش راحت شد😔

راه حل همچین مشکلی چیه؟باید چ رفتاری داشته باشع الان؟

نقطه ضعف آقا گویا همین هست 

آبرو 

نفهمیدن کسی از آشناها 

به دوستت بگو هر گز و ابدا تهدید نکنه به همه میگم و فلان 

اینو نگه داره برا تیر آخر ...

اگه تکرار کرد 

میگی گریه زاری کرده از کجا معلوم برا اون خانم اون یکی نبوده ...

سعی کنه حرفی نزنه تا قبح کارش بیشتر نریزه ..

سر سنگین باشه 

و 

حتما بدون جلب توجه نظارت کنه 

اصلا جلوی شوهره سمت گوشیه آقا نره ...

وقتی متوجه نیست بررسی کنه 

بهر حال از یه سوراخ دو بار گزیده نشه ...

هرگز به کسی نگه و گرنه کار خرابتر میشه 

به دوستت بگو حالا که نرفتی دیگه ببخش و بساز و محکم باش...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
نقطه ضعف آقا گویا همین هست  آبرو  ت نفهمیدن کسی از آشناها  به دوستت بگو هر گز و ا ...

من مطمینم شوهره برای زن خودش گریه میکرد 

هنوز تو شوکم ک با اینهمه عشق چطور خیانت کرده

دوستم گف دست گذاشته رو قرآن ک همه این ماجرا ی مسخره بازی بوده و میخاستم تمومش کنم خودم 😔

من مطمینم شوهره برای زن خودش گریه میکرد  هنوز تو شوکم ک با اینهمه عشق چطور خیانت کرده دوستم گ ...

پس خدا کمکش کنه به دوستت ...

چون خیلی شرایط سختی هست ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

منم دخترخاله ی عمه اکبرم چه کاری ازم ساخته است؟

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

آب رفته به جوی برنمیگرده تجربه هم ثابت کرده هیچ مردی یه بار خیانت نمیکنه این تازه اول کاره مگر اینکه دوستتون خودش خودشو گول بزنه که این اولین و آخرین بارشه در حالی که نه اولین بار بوده نه آخرین بار میشه