2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خلاصه قانون جذبو گفتی 😂😂

😂😂خیلی خلاصه گفتم باید بگم امیر شریفی به عنوان دوره خلاصه بفروشه

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 
خیلی. استفاده هم کردم. جذب هم داشتم.  میتونید به لینک توی امضام یه سری بزنید.

عزیزم من اون تاپیک شمارو که با خانم زهرا هستید دنبال میکنم الان چند روزه یه مشگلی دارم به شما میگم اگه راه حلی دارید بگین

من یه نفرو دوست دارم که چند ناه پیش قهر کرد و رفت من تا دو روز پیش که شروع پریودم بود خیالم از طرفش و از طرف خدا راحت بود که مثل دفعه های قبل خودش برمیگرده و اشتی میکنه و فقط اخرشبا یه مراقبه ای دربارش انجام میدم و تصور میکردم 

حالا ۳ روزه ثانیه ای نیس تو فکرش نباشم اصلا خودم کلافه شدم رفتارم واسه خودمم عجیبه

چیکار کنم؟

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

هیچی حتی اندازه ی سر سوزن .

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
😂😂خیلی خلاصه گفتم باید بگم امیر شریفی به عنوان دوره خلاصه بفروشه

امیر شریفی عالی ویساش رو گوش دادی من حوصله ندارم گوش بدم😂😂😂😂میگم دوسام گوش بدن خلاصشو بگن بهم