2777
2789
امیر شریفی عالی ویساش رو گوش دادی من حوصله ندارم گوش بدم😂😂😂😂میگم دوسام گوش بدن خلاصشو بگن بهم

خلاصش اینه سعی کن همیشه حست خوب باشه و ارتعاش مثبت داشته باشی

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اون تاپیک شمارو که با خانم زهرا هستید دنبال میکنم الان چند روزه یه مشگلی دارم به شما میگم ا ...

چند بار گفتیم تا جایی که میتونید سعی کنید یه شخص خاص رو در نظر نگیرید. شما اون ویژگی یا خصوصیاتی که دوست دارید همسر آیندتون داشته باشه تصور کنید، اگر اون شخص با شما هم‌ارتعاش باشه برمیگرده. اگر هم نباشه، کسی که متناسب با خواسته شما باشه سر راهتون قرار میگیره. 

هر وقت هم ذهنتون درگیر اون شخص میشه و حس و حالتون بد میشه، ذهنتونو روی چیزای دیگه متمرکز کنید. دو تا کار میتونید انجام بدید، یکی اینکه هر چی در مورد اون شخص میخواید بنویسید و همه چیزو بسپارید به خدا، بعدش هم کاغذُ پاره کنید و بگید دیگه تموم شد.

راه دیگه هم پرسیدن سوالات رگباریه، فرقی نمیکنه در مورد چی این سوالاتو میپرسی، فقط آگاهانه شروع کن به پرسیدن سوالاتی که ذهنت با پاسخ دادن به اون سوالات باعث بشه انرژی مثبت و انگیزه بگیری.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
چند بار گفتیم تا جایی که میتونید سعی کنید یه شخص خاص رو در نظر نگیرید. شما اون ویژگی یا خصوصیاتی که ...

مرسی عزیزم

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
قانون جذب چی چیه وقتی خودت بعضی وقتا کار دست خودت میدی

قانون جذب همینه دیگه. میگه هر اتفاقی برات میوفته، باعث و بانیش خودتی 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلتم نی_نی شیرین.میشه بیاییدتوگروه تل 

سلام عزیزم. من دیروز وارد یه گروه شدم، ولی متأسفانه فیلشکنم درست کار نمیکنه. قطع و وصلی داره و اذیتم میکنه. ضمن اینکه با گوشی تایپ کردن برام سخته. نینی سایتُ با لپ تاپم میام که اینطوری زیاد زیاد تایپ میکنم و عین خیالم نیست.

میشه یکی ب من توضیح بده قانون جذب ینی چی با مثال باشه بهتر میفمم😐

عزیزم یه لینک توی امضای من هست، برو اونجا، تازه بازش کردم برای پرسش و پاسخ، ولی لینک تاپیک یکی از دوستانو همون پست اول یا دوم گذاشتم که کامل توضیح دادیم. اونجا بخون، اگر سوالی داشتی توی تاپیک پرسش و پاسخ خودم مطرح کن برات توضیح میدم.

چون اطلاعاتتون مفیده وبیان خوبی دارین.کاش تاپیک زهرافعال بشه

ممنون گلم. لطف داری به من.   

اخه یعنی چی چطور تونسته این همه مدت ازت بیخبر باشه🤔 منم یه بار قهر کردم نیومد دنبالم ولی دفعات قبل ...

داستان داره اخه