2777
2789
عنوان

بچه های شما هم به ماشین لباسشویی علاقه دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3471 بازدید | 17 پست
خانما اینجا عکس 8 ماهگیه پسرمه میشه اگه خوشتون اومد لایک کنین علی مرتضی 8 ماهه از ایلام البته الان 3 سالشه ماشالله
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=832796&PageNumber=1
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانا بیاین عکس نی نی هاتونو در حال خرابکاری بذارین یکم شاد شیم عکس بقیه نی نی های شیطون سایتو هم ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=817927&PageNumber=1 یه چنتا هم کلشون تو لباسشوییه
برو ای گدای مسکین در خانه‌ی علی زن..... که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را