2777
2789
یک پسر 4 ساله دارم علاقه شدیدی به دیدن ماشین لباسشویی داره و یکی از بازیهاش اینه که لباساشو بذاره تو ظرف بچرخونه و صدای ماشین در بیاره و کلا در حال چرخش اسباب بازیهاشه تو مقاله نی نی سایت نوشته از علاعم اوتیسم اینه من خیلی نگران شدم بچه های شما اینطوری هستن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام پسره منم اینطوری وخیلی از بچه هارو دیدم اینطورین اونجا نوشته بود بچه های مبتلا به اوتیسم مدتها به لباسشویی زل میزنن عزیزم نه علاقه دارن
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله
من به این سن خیلی علاقه دارم
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
این پسرمه که همش با لباسشویی ور میره
خیلی از مردم میگن !!!! بابا دلت پاک باشد . دل پاک باشد ، کافی است ! جواب به این اشخاص که پاکی دل رو ملاک خوبی و بهشت میدونند اینه : آنکس که تو را خلق کرده است ، اگر فقط دل پاک کافی بود فقط میگفت :[ آمنوا] در حالیکه گفته : [آمَُنوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحات] یعنی هم دلت پاک باشد ، هم کارت درست باشد . اگر تخمه کدو را بشکنی و مغزش را بکاری سبز نمی شود . پوستش را هم بکاری سبز نمی‌شود . مغز و پوست باید با هم باشد . هم دل ؛ هم عمل !! دل پاک + عمل صالح = رضایت الهی مرحوم آیت الله
نه عزیزم در سن 26 سالگی
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ببخشید نتم همش قط میشه آپلود عکس رایگان و دائمی
خوبه همیشه از پریز میکشم وگرنه .... من ی روکش ساتن برای لباسشویی گرفتم که اصلا لباسشویی مشخص نیست وپسرم دیگه کنجکاو نیست ولی وقتی درشو میازرم باز توش هوا بخوره پسرم میره درشو میبنده و جای پودرشو میزاره سرجاش اونم با تمام توانش