2777
2789
عنوان

ميشه راهنمايي كنين؟:(

110 بازدید | 26 پست

آقاا يكي از من خاستگاري كرده من بهش گفتم نه چون واقعا قصد ازدواج نداشتم گفت من صبر ميكنم تا هرموقع بخواي گفتم تا اونموقع حست از بين ميره گفت نميره گفتم نه و اينا گفت به جا نه گفتن برام شرط بذار

حالا من هيچي به ذهنم نميرسه:|شماها برا ازدواجتون چه شرطي گذاشتين؟

از همه نظر اوكيه فقط ازاين ميترسم كه حرفاش مث بقيه چرت و پرت باشه و بعدا پشيمون شم:(

خونه و ماشین به نامت کنه😂

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو شرط برای وقتیه که قصدشو لاقل داشته باشیم

من قصد ازدواج فعلا ندارم شرطم نزار عزیزم من تا امروز ندیدم کسی با شرط درست کردن یا عوض کردن واقعا عوض‌بشه 

تنها راه برای یه ازدواج که تا حد زیادی بدون مشکل‌پیش بره شناخته اگه امکانشو داری ازش شناخت پیدا کن 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
بگو شرط برای وقتیه که قصدشو لاقل داشته باشیم من قصد ازدواج فعلا ندارم شرطم نزار عزیزم من تا امروز ن ...

چجوري؟:(

اصلا بلد نيستم همه خاستگارارم بخاطر همين رد كردم 

خوش به حالت که یکی دوستت داره

از این موقعیت استفاده کن

چیزهای که توی زندگی متاهلی اذیت میکنه یکی دخالت خانواده شوهر اینکه بد دل باشه و نگذاره اشتغال داشته باشی 

ببین چه آرزوهای داری ببین میتونه تو را به آرزوهات برسونه

خوش به حالت که یکی دوستت داره از این موقعیت استفاده کن چیزهای که توی زندگی متاهلی اذیت میکنه یکی د ...

والا منم شك دارم واقعا دوست داشتن باشه:(

دخالت كه قراره بريم از ايران مگر اينكه از راه دور زهرشونو بريزن-.-😂

از لحاظ شغلم فكر نكنم مشكلي داشته باشه چون خودش گفت برو هرجايي كه دلت ميخاد درس بخون به اون چيزي كه ميخاي برس!مگر اينكه بعد ازدواج بزنه زيرش😑كه بعيدم نيست

راجع به آرزوهم اتفاقا ديشب داشت حرف ميزد راجع به آرزوهاي خودش انگار داشت از زبون من حرف ميزد!!🤦🏻‍♀️😂ولي من نگفتم كه منم همينارو ميخوام

چجوري؟:( اصلا بلد نيستم همه خاستگارارم بخاطر همين رد كردم 

دیگه عزیزم بسته به ظرفیت فرهنگیتون یکی عقد یکی نامزدی

یکی مراودات و رفت و امد های خواستگاری 

یکی دوستی 

یا حتی زندگی زیر یه سقف بدون ازدواج 

بستگی داره شما شرایطت اجازه ی کدومشو میده

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
دیگه عزیزم بسته به ظرفیت فرهنگیتون یکی عقد یکی نامزدی یکی مراودات و رفت و امد های خواستگاری  ...

من نامزديو خانواده اجازه ميدن ولي نميدونم چجوري بفهمم اون رفتاراي آزاردهنده يا اعتقادات غير منطقي داره يا نه

كلا چون يكم بدبين شدم اصن نميتونم بفهمم 😔