2777
2789
عنوان

ميشه راهنمايي كنين؟:(

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 26 پست
من نامزديو خانواده اجازه ميدن ولي نميدونم چجوري بفهمم اون رفتاراي آزاردهنده يا اعتقادات غير منطقي دا ...

کاری نداره نامزد میکنی بعد میری‌سر کار ظاهرتم همونیه که دوست داری رفتارت دوستات هر چیزی‌که به هویتت مربوطه رو نگه دار و نشون بده خودت متوجه میشی 

اگه در این حد هم توان شناخت نداری پس عزیزم هنوز سنت نه فقط رقمش که واقعیتش

کمه و اماده ی ازدواج نیستی

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
من نامزديو خانواده اجازه ميدن ولي نميدونم چجوري بفهمم اون رفتاراي آزاردهنده يا اعتقادات غير منطقي دا ...

عزیزم همه ی مردا خیانتکار نیستن

دیدتو عوض کن و بااین نگاه وارد زندگی نشو

اگه واقعا دوستت داره،بهش یه فرصت بده،چون کم پیش میاد ی نفر اونم تو این دوروزمونه،خالصانه دوست داشته باشه

امیدوارم حال دلت خوب باشه💜

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه همينا كافيه؟

عزیز جان اون چیزی‌که تو میخوای‌بدونی اگر خیانت و این هارو میگی اون دیگه علم غیب‌میخ‌واد

عزیز جان اون چیزی‌که تو میخوای‌بدونی اگر خیانت و این هارو میگی اون دیگه علم غیب‌میخ‌واد

نه اونو كه نميشه فهميد ولي نميدونم اينقد خوب خودشو نشون داده شك ميكنم

نه اونو كه نميشه فهميد ولي نميدونم اينقد خوب خودشو نشون داده شك ميكنم

خب ببین برو زیر‌پوستش‌دیگه موقع فیلم دیدن راجع به موضوعات مختلف سر حرف باز کردن اسون میشه 

نظراتشو رو میکنه کم کم خانما‌باهوشن میفهمن

خب ببین برو زیر‌پوستش‌دیگه موقع فیلم دیدن راجع به موضوعات مختلف سر حرف باز کردن اسون میشه  نظر ...

آرههه اتفاقا خوراكمه🤦🏻‍♀️😂

ولس الام يكم حال روحيم خوب نيست به نظرتون يكم به تاخير بندازمش؟ميترسم خستش كنم خيلي الان اخلاقم بده

آرههه اتفاقا خوراكمه🤦🏻‍♀️😂 ولس الام يكم حال روحيم خوب نيست به نظرتون يكم به تاخير بندازمش؟ميترسم ...

اره بابا چرا که نه تا هر وقت دوست داری به تاخیر‌بنداز 

اصلا بگو برای شروع شناخت بهم وقت بده فک کنم واردش‌بشم یا نه 

مثلا‌سه ماه فرصت بده فک کنم بعد پیام بده تا اون موقع مزاحم نشو 😅😘

اره بابا چرا که نه تا هر وقت دوست داری به تاخیر‌بنداز  اصلا بگو برای شروع شناخت بهم وقت بده فک ...

😂😂آرههه

امروز باز زنگ زد:|منم صدام گرفته بود آبروم رفت🤦🏻‍♀️😂

به همه چیز منفی نگاه نگا نکن عزیزم

همه ادما ان تا خوبی دارن ان تا بدی

ب نظرم یه تحقیقی بکن

تو دانشگاه تو محل 

با خانواده

چ طور بوده

میوه دور از درخت نمیوفته

ببین باباش با مامانش چ طوریه

برادراش ب خانوماشون چ طورن

همه اینا مهمه

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
به همه چیز منفی نگاه نگا نکن عزیزم همه ادما ان تا خوبی دارن ان تا بدی ب نظرم یه تحقیقی بکن تو دان ...

اينقد اين مدت خبر خيانت شنيدم ديگه شكاك شدم به خودشم گفتم

مامان باباش جدا شدن:|ولي خب نميدونم دليلشو گفت برات تعريف كنم گفتم نه:(