2777
2789
عنوان

یعنی فک میکنه خوشگل شده !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 66 پست
گفتین حس ششمتون قوی هس میشه من یه چیزی بپرسم جوابمو بدین؟ممنون میشم ازتون

بپرس عزیزم من نظرمو میگم اما اتفاق افتادن و نیافتادنش و تضمین نمیکنم فقط حسمو میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم داره ب زندگیم پایبند هس خوبیاش واقعاااا خوبیه یا داره باج میده من چیزی نفهمم؟اصلا پای خیانت و ...

عزیزم جواب قطعی نمیشه داد خب ولی از رفتاراش یه کم بیشتر بگی راهنماییت میکنم 

عزیزم جواب قطعی نمیشه داد خب ولی از رفتاراش یه کم بیشتر بگی راهنماییت میکنم 

تامیکم رو میشه بخونی؟خیلی خوبه مهربونه اخلاق بدی نداره خداروشکر یه مدته هممممش درگیرم با این فکر

خووووووووخ.لعنت بر پدز و مادرت اگه شب بیای خابم.....من یه مزه بدی دارم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
تامیکم رو میشه بخونی؟خیلی خوبه مهربونه اخلاق بدی نداره خداروشکر یه مدته هممممش درگیرم با این فکر

شوهرت خیانت نمیکنه اما داره کم کم ازت دور میشه به خاطر رفتارت و کم رنگ شدن صمیمیت بینتون (به چشم رمال له من نگاه نکنیااا خخخ تاپیکتو خوندم ) و فک کنم دچار افسردگی بعد زایمان شدی و چون شوهرت مثل قبل محبت نمیکنه در عذابی با توجه به اون پیامک فک میکنی با کسی در ارتباطه فک نکنم در ارتباط،باشه امااا پتانسیلشو داره و کمکم داره کشیده میشه سمت خیانت و اگه دیر بجنبی باختی کارایی که باید بکنی. 

خودتو دوس داشته باش

برقص 

ارایش کن و لباس خوب بپوش و با بچت بازی کن جلوش ولی نگاش نکن و ازش رابطه نخواه. یه مدت (هیچ مشکلی یه روزه حل نمیشه صبر داشته باش)

خنده و شیطنت دل هر مردی رو میبره 

بعد از حدود دوماه که دیگه تو زن مستقل و شاد و با اعتماد به نفس شدی 

حالا سعی کن شوهرتو دوس داشته باشی گاهی وقت ها ما محبت خواستن و با دوس دلشتن اشتباه میگیریم اگه دوسش داری باید بدون توقع عشق بورزی کم کم شروع میکنی بدرقه کردن و بوس و بغل موقع رفت و برگشت شربت تو حموم بودنی ماساژ (حرف عاشقانه رو مردها کارساز نیست فقط تعریف و تمجید ) احتراااااااام راه ورود به قلب هر مردی اینارو انجام میدی تا کم کم تو دلش جاشی اول باید سعی کنی خودتو دوس داشته باش و از وابستگی و گدایی محبت و رابطه خلاص شی تا بعد بتونی شوهرت و جذب کنی