2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

120 بازدید | 20 پست

دخترم ۲سال و ۳ ماهشه الان ۵ روزه پوشکش نکردم.

ولی جیش و پی پیشو نمیگه

اگه خودم نبرمش بعد از اینکه خودشو خیس کرد میگه که کارشو انجام داده

‌بنظرتون چند روزه یاد میگیره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من چندروز،دیگه بیست ماهه میشه ب نظرتون از پوشک بگیرمش؟؟میخوام خونه مو عوض کنم اخه همه چیمو بشورم ...

من دخترم خیلی پر حرفه و چیزا رو یاد میگیره امید داشتم ۳ روزه یاد بگیره ببین گل پسرت تواناییشو داره.

میگن بچه که پوشکشو باز میکنه یا دست میکنه تو پوشکش یعنی اذیت میشه و زودتر یاد میگیره

من دخترم خیلی پر حرفه و چیزا رو یاد میگیره امید داشتم ۳ روزه یاد بگیره ببین گل پسرت تواناییشو داره. ...

پسرم وقتی مدفوع میکنه میگه اه اه ودوس داره بازش کنم ببرم بشورم زود

ولی نمیدونم چه کنم فعلا موندم:/

قندعسل دارم من😍❤
مهمترین مسئله که باعث میشه هم مادر و هم بچه اذیت نشن تو این مرحله آمادگی بچه هستش. تا حس نکردی آماد ...

متاسفانه من یکم از طرف اطرافیان تحت فشارم .

البته قبل از اقدام به نظرم امادگیشو داشت چون قبلش برده بودمش راحت کارشو انجام میداد و آشنایی داشت

پسرم وقتی مدفوع میکنه میگه اه اه ودوس داره بازش کنم ببرم بشورم زود ولی نمیدونم چه کنم فعلا موندم:/

به نظرم فعلا روزی چند ساعت بدون پوشک بزارینش و مرتب ببرینش میگن پسرا از پوشک گرفتنشون راحتتره

متاسفانه من یکم از طرف اطرافیان تحت فشارم . البته قبل از اقدام به نظرم امادگیشو داشت چون قبلش برده ...

اطرافیان چراااا اصلا ب اونا چه ربطی داره این موضوع یا هرموضوع دیگ ای راجع ب تربیت و رشدبچت؟هر بچه ای یه جوره حالا اگ خاله خانباجیای اطرافت زورشون اومده پول پوشک بدن یا تنبلیشون اومده پوشک عوض کنن از یه سالگی ب زور بچرو بردن دستشویی تایاد بگیره خودش بره قرارنیس من و شمام حتما همونکاری کنیم

اطرافیان چراااا اصلا ب اونا چه ربطی داره این موضوع یا هرموضوع دیگ ای راجع ب تربیت و رشدبچت؟هر بچه ای ...

والا چی بگم.حالا بچه های خودشون ۳ساله بودنم پوشک بستن به ما که رسید میگن دختره عفونت میگیره و اله و بله