m__kalbim مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10849 عنوان شبا همش گلو درد دارم ولی روزا نه 58 بازدید | 6 پست هردفعه یه سمت گلومیوقتاییم همه جای گلومچیکار کنم؟ 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀 امروز | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_خندان عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 645 نمیدونم ..منم دقیقا عین شما هستم یک ماهه سرفه میکنم شبا تا صبحگلوم زخم شد😓 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
پریوش۱۴۰۰ عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 8017 اسپری بینی بزنویتامین بخور اسپری بینی چه مزایایی داره برای گلو درد خوبه ؟ من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
سکویپرتاپ عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 8447 اسپری بینی چه مزایایی داره برای گلو درد خوبه ؟ خب ویروس رو ضعیف میکنه سدیم کلراید دیگ بزنی میبینی اصلا هم چرک خشک کن نندازید ویروس آنتی بیوتیک نمیخوادفقط باید دوره اش بگذره