2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
متاسفانه من یکم از طرف اطرافیان تحت فشارم . البته قبل از اقدام به نظرم امادگیشو داشت چون قبلش برده ...

از پوشک گرفتن خیلی مرحله ی مهمیه و روی اخلاق آینده تاثیر داره.

من کلی سرچ کردم و تجربه دیگران رو بکار گرفتم وقتی قرار شد از پوشک بگیرم.

اخع من دخترم خیلی زود آمادگیش رو نشون داد بدون اینکه من اقدام جدی کنم.

از 14.15 ماهگی وقتی پوشکش رو کثیف میکرد با اشاره میگفت، ولی همش میترسیدم که نکنه بخاطر فشار من بزور یاد بگیره بخاطرهمین 19 ماهگی شروع کردم و همون روز اول بدون هیچ اذیتی همکاری کرد هردو رو.

نمیگم تو خونه جیش نکرد یا وقتی مشغول بازی بود تنبلیش می اومد بیاد اما هیچ جدالی باهاش نداشتم.

پس آمادگی خیلی مهمه. من اگر دخترم تا 3 سالگیم طول میکشید کاریش نداشنم چون سلامت روحش برام مهمتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پوشک گرفتن خیلی مرحله ی مهمیه و روی اخلاق آینده تاثیر داره. من کلی سرچ کردم و تجربه دیگران رو بک ...

منم همینو گفتم که مغز و اعصاب بچه باید تکامل پیدا کنه که بتونه خودشو نگه داره بهم خندیدن  

منم همینو گفتم که مغز و اعصاب بچه باید تکامل پیدا کنه که بتونه خودشو نگه داره بهم خندیدن   &nbs ...

از بس میفهمن بهت خندیدن.

راه خودت رو برو بقیه رو تو تربیتت دخیل نکن چون بچه ت خوب بار نمیاد در اون صورت

از بس میفهمن بهت خندیدن. راه خودت رو برو بقیه رو تو تربیتت دخیل نکن چون بچه ت خوب بار نمیاد در اون ...

اره والا بقول شما بهش فشار روحی میاد اعصاب خودمم بهم مریزه

والا چی بگم.حالا بچه های خودشون ۳ساله بودنم پوشک بستن به ما که رسید میگن دختره عفونت میگیره و اله و ...

یه بار جدی و محکم  جواب بدی دفعه بعد جرات دخالت ب خودشون نمیدن والا آدم نمیدونه دنیا اومده زندگی کنه یا مدام در حال حرص و جوش خوردن و جواب پس دادن به اینو اون باشه اه بگو بابا ب شما بچه خودمه اصلا میخام عفوتت بگیره