2777
2789
عنوان

کمک لکه بینی قهوه ای در هفته ششم

192 بازدید | 12 پست

من به صورن ناخواسته بعد از 5 ماه از ازدواجم حامله شدم. هنوز سونو نرفتم ولی به گفته پزشکم الان روز اخر هفته ششم هستم. از دیروز لکه بینی قهوهای به صورت ابکی دارم.  بلند میشم از رو تخت ازم میاد. زیاد نیست که  که تو لباس زیر بریزه ولی از استرس همش دستمال میکشم میبینم . خیلی نگرانمممم کسی تجربه ای داره. دکتر شیاف مقعذی پروژسترون 400 داده گفت زیاد شد بکن هر 12 ساعت. کمرم هم درد داره ولی قابل تحمله دردش. هفته جدید هم باید برم سونو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم باید همون شیافو استفاده کنی و استراحت فعلا راه حل دیگه ای نیس تا انشالله بری سونو 

منم همینطور بودم

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰

سلام عزيزم منم هم مثل شما شدم صب خونريزيم شديد شد...رفتم سونو اورزانسي گفتن كمي رحمت خراش خورده فشار مياد خون ميدي....شيافو همان دوتا كن و استراحت...روزي دو ليوان اب و نشاسته قاطي كن بخور كه خون رو بند بياره....حالا تا سونو نري مشخص نميشه عزيزم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام عزيزم منم هم مثل شما شدم صب خونريزيم شديد شد...رفتم سونو اورزانسي گفتن كمي رحمت خراش خورده فشار ...

دیشب نشاسته اومدم بخورممم ترسیدم باز بدتر شه. اخه پزشکم نگفت. شماا قلب جنین تشکیل شده؟؟

دیشب نشاسته اومدم بخورممم ترسیدم باز بدتر شه. اخه پزشکم نگفت. شماا قلب جنین تشکیل شده؟؟

من هنوز تازه رفتم شش هفتكي دكترم گف هفته دكر بيا

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻