2777
2789
عنوان

آمپول HMG

262 بازدید | 15 پست

من آمپل اچ ام جی خریدم از داروخونه تا خونمون 5دیقه طول کشید از وقتیم آوردم تو یخجال الان نگا کردم پودرش سفت و گرد شده این فاسد شده یا همینجوری میشه دفعه اولمه اطلاعات کافی ندارم ممنون میشم جواب بدین

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسو ببین پودرش این شکلی شده؟؟؟  اره من چندماه مدام استفاده  کردم

اره اینجوری شده

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
خیلی ممنونم شما چند وقته اقدامین؟؟

من از اسفند اقدامم میرفتم مطب شرایطم همیشه اوکی بود ولی باردار نمیشدم چون همسرمم واریکوسل عمل کرده بود ضعیف بود دکترم گف برید مرکز ناباروری که شوهرت و خودت تحت نظر باشید الان رفتم مرکز تشکیل پرونده دادم که متاسفانه شرایط همسرم خوب نیست باید کلی ازمایش بده طبق ارمایشا تصمیم قطعی رو بهمون میگن

ما آبادانیا   
من از اسفند اقدامم میرفتم مطب شرایطم همیشه اوکی بود ولی باردار نمیشدم چون همسرمم واریکوسل عمل کرده ب ...

خودت تنبلی نداری اخه من تنبلی دارم واس همین این آمپولارو داده

یعنی قبلش اینجوری نبود؟؟؟ آمپول من از همون اول این شکلی بوده ها

نه آقام میگه پودر بود از وقتی گذاشتم یخجال اینجوری شده

چرا عزیزم منم تنبلی دارم ولی خفیف دارو مصرف میکنم میره دوباره برمیگرده

از کجا میدونی خفیفه دکتر من اصلا چیزی نمیگه که خفیفه یا نه

از کجا میدونی خفیفه دکتر من اصلا چیزی نمیگه که خفیفه یا نه

من پلی کیستیکم یعنی تخمدان های بزرگ حاوی کیستای ریز وقتی دارو استفاده میکنی کیستا کمتر میشن یا تخمک گذاری و پریودیت منظم میشه میگن خفیف شده با سونو گرافی مشخص میشه

ما آبادانیا