2777
2789
عنوان

خانمااا بیایین

103 بازدید | 11 پست

خانما خیلی دلم شور افتاده امروزم تعطیله دکتر نیست که برم..

من چندروزی که تو رابزه از ژل استفاده میکردیم بعد از اون چندروووز خارش داشتم طوری که انقد میخاروندم زخم میشد بعد دیروز دو بار عنبر نسا دود کردم خارشا خیلی بهتر شد ولی صبح که بلند شدم یه لک قهوه ای دیدم دلیلش چی میتونه باشه خیلی نگرانم 😔😔😔باردارم نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم عفونت رو میشوره میاره بیرون منم همینطور شدم ولی هنوز شب ها اذیتم نمی‌دونم چرا شب میاد سراغ ...

منم دیشب یه کم خارش داشتم ولی خوب شد ..عه؟؟خدا کنه اینی که میگی باشه امروز میخواستم بگیرم باز دودشه به نظرت بگیرم؟؟

منم دیشب یه کم خارش داشتم ولی خوب شد ..عه؟؟خدا کنه اینی که میگی باشه امروز میخواستم بگیرم باز دودشه ...

والله چ بگم عزیزم من نمیتونم برات تجویز کنم ولی خودم همچنان مشغول دود دادنم. تو سایت دیدم بچه ها میگن بستگی داره عفونت چقدر باشه دفعات استفاده از عنبر نسا فرق میکنه