2777
2789

۷ ماهه غده لنفاوی زیر فکم ورم داره سایزش ۶ میل و راکتیو همون اوایل ۱ ماه آنتی بیوتیک خوردم نرفت ... دکترها گفتن چون راکتیو هست نگران نباش می‌ره نرفت ک نرفت.. اما حالا یک دکتر آنلاین بهم گفت باید نمونه برداری کنی..دخترم ۴ سالشه بشدت بشدت وابستمه حتی بدون من با باباش تو اتاقش نمیره بازی اصلا تا حالا پیش کسی نبوده من برم جایی خیلی وابسته خودمه .. شوهرم کارگره نمیتونه اگر من مریض باشم پیش دخترم بمونه من به کسی دیگه هم اعتماد ندارم و دخترم محال ممکن است پیش کسی دیگه بمونه تو شوهرمون هم مرکز سرطان یا دکتر سرطان اصلا نیست باید ۴ ساعت برم مرکز استان دخترم چی خدای من...

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

انشالله که که چیزی نیس 

نترس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دندان عفونی یا لثه عفونی نداری؟

اول برو پیش دندانپزشک بررسی بشید بعدا نمونه برداری کنید

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشک آنلاین یه چیز میگه چی خودتو باختی عزیزم برو پیش یه متخصص بگو چکاپ هاتو انجام بده تو یه روز

هیچی نیس الکی فکر و خیال نکن سرطان کلی علائم داره بدتر از من توهم زدی

من پزشکا انلاین قبول ندارم خیلی چرته تجربه دکتر زنان داشتم اصلا چرتوپرتن حضوری برو

نیست تو شهرمون متخصص عفونی با غدد یا سرطان 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ایشللا چیزی نیست عزیزم بد ب دلت راه نده دعا میکنم چیزیت نباشه 🤍🫂

ممنونم

دندان عفونی یا لثه عفونی نداری؟اول برو پیش دندانپزشک بررسی بشید بعدا نمونه برداری کنید

دندان خراب زیاد دارم اما اصلا اصلا دردی ندارن

شش میل یعنی چقدره؟؟؟من یکی حدود یه ساله پشت گردنم دارم.بعضی وقت ها اندازه نصف عدسه بعضی وقت ها اندازه نصف لوبیا....البته شانه درد دارم تازگی‌ها ام ار آی دادم شانه ام التهاب داره و تاندولهام پارگی نسبی دارن .دیگه نمیدونم علت اونه با چیز دیگه

شش میل یعنی چقدره؟؟؟من یکی حدود یه ساله پشت گردنم دارم.بعضی وقت ها اندازه نصف عدسه بعضی وقت ها انداز ...

نصف عدس چجوری مشخص میشه؟؟ یعنی انقد کوچک چجوری فهمیذی؟؟