2777
2789
عنوان

لطفا کمکککک قرص اچ دی😢

272 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من توی دوران عقدم .

دیروز روز تخمک گذاریم بود یه رابطه ی خیلی سطحی داشتیم ‌... هنوز هم دخترم ... ترسیدیم و تصمیم گرفتم قرص بخورم ... دو تا اچ دی خوردم ولی انقدر تهوع شدید داشتم دو تای بعدش که باید ۱۲ ساعت بعد خورده بشه رو نخوردم.... حالا به نظرتون ریتم پریودم بهم میریزع ؟ کی باید پریود بشم ؟

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دسته شما دخترا چ کنم  همش باید استرسه دختریتونو بکشم تو عقد حامله نشین😄

😂وای پووودر شدیم از دیروز از استرس ... تازه از روی لباس زیر بود و اصلا مطمئن نیستم که ب و ا ژ ن برخورد کرده یا نه ولی باز میترسیم

اره بهم میریزی چون قرص هورمونی خوردی،میشی چند روز دیگه

پریودم همیشه منظمه و طبق نظمش باید ۱۳ روز دیگه بشم

.. به نظرت قبلش میشم ؟ بخدا از استرس هلاکم

😂وای پووودر شدیم از دیروز از استرس ... تازه از روی لباس زیر بود و اصلا مطمئن نیستم که ب و ا ژ ن برخ ...

وااا بیخیال ما تو عقد جلوگیری طبیعی داشتیم خجالت بکش بابا استرس چی 😄

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
پریودم همیشه منظمه و طبق نظمش باید ۱۳ روز دیگه بشم .. به نظرت قبلش میشم ؟ بخدا از استرس هلاکم

تا پنج شش روز دیگه میشی حالا که قرص خوردی چند روز بخور تا برسی حداقل به ده روز دیگه بشی

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
تا پنج شش روز دیگه میشی حالا که قرص خوردی چند روز بخور تا برسی حداقل به ده روز دیگه بشی

از تهوع دیگ نتونستم بخورم ... مثلا خیر سرم اومد همون احتمال یک هزارم درصدم از بین ببرم بدتر زدم خراب کردم حالمو

وای منم اولش از ترس هم با کا .ندوم هم با قرص ولی بعدش دیگه طبیعی 😑 واقعا چه دل جرعتی داشتیم 😂

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

😄خخخ ... به نظرت احتمال بارداری صفره مگه ن؟😢انقدر حساس شدم ک نگو .... شوهرم از من بدتر

از تهوع دیگ نتونستم بخورم ... مثلا خیر سرم اومد همون احتمال یک هزارم درصدم از بین ببرم بدتر زدم خراب ...

اچ دی سنگینه منم میخوردم حالم بدتر از تو میشد حتی یه دفعه زیر سرم هم رفتم از این به بعد نخور دیگه یا اگه هم خواستی بخوری ال دی بگیر ولی حواست باشه که تا چند روز دیگه میشی منم اوایل سر در نمی اوردم تو یک ماه و نیم سه بار شدم بعدش دیگه فهمیدم چی به چیه 

دوتا رو باهم خوردی ؟ددیونه بودی مگه دیکه تخور زعفرون دم کن بخور

😢اره .. گفته بودش که اول ۲ تا باهم بعد از دوازده ساعت دو تا دیگه باهم ...من چون حالم بد شد دوتای دومو نخوردم دیگه

اچ دی سنگینه منم میخوردم حالم بدتر از تو میشد حتی یه دفعه زیر سرم هم رفتم از این به بعد نخور دیگه یا ...

مرسی ازت عزیزدلم ... منم هیچی بلد نیستم الان یاد گرفتم 😍