2777
2789
عنوان

راه حل برای چاق شدن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 63 پست
توپک?! چیه?!

یکی اینجوری درست میکردبراچاقی خرما هستشومیگرف یکم کره میزد نرم شه میذاشت رو گاز بعد بیسکوییت پتی پور پودرمیکرد اضاف میکرد بعد ک نرم شد وسطش گردومیذاش توپک درست میکرد بعدکنجد و پودر نارگیل بش میزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر همه غذا ها قاطی باشیر باشه من صبح تاشب حاضرم بخورم     زود نتیجه میده ??

آره من هفته اول نتیجشو دیدم،تو یکماه 4 کیلو اضافه کردم هنوزم بعد یکسال برنگشته،البته من دو ماه بیشتر نخوردم چون نمیخواستم بیشتر چاق شم،همه موادشم مقوی و سالمه،اینکه میگن فست فود بخور و اینا شاید چاق بکنه ولی مضر هستن گوش نکن اصلا!من روزی دو بار میخوردم

من از بعد ماه رمضان تا الان 4 کیلو زیاد کردم به این روش که جوانه یونجه و جوانه گندم آسیاب کردم بعد از هر وعده یعنی 3 بار در روز میریزم روی ماست 2قاشق و دوغ میکنم می خورم بعد از 1 ماه شروع میکنی به چاق شدن باید صبور باشی اشتهاتم  زیاد میشه 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
آره من هفته اول نتیجشو دیدم،تو یکماه 4 کیلو اضافه کردم هنوزم بعد یکسال برنگشته،البته من دو ماه بیشتر ...

سلام خانمی منم میخوام موادشو بگیرم فردا و شروع کنم دخترم یکسالشه و شیر خودمو میخوره بی نهایت لاغر شدم شما فقط میریزن موادو رو شیر میخورین یا ن مثه دستورش میزارین با هم بجوشن و اینا؟ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون