سلام بچه ها..خوبین? بچه ها ی راه حل بدین ب من خیلییی وزن کم کردم.. جوانه گندم, 4 شیره ..هیچ کدوم اثر نکرد.. الان موندم چ کنم? شنیدم سیب درختی پخته یا شیرخشک هم چاق میکنه..اما گفتن اثرش برگشت پذیره..نمیدونم چ کنم?
اگر همه غذا ها قاطی باشیر باشه من صبح تاشب حاضرم بخورم زود نتیجه میده ??
آره من هفته اول نتیجشو دیدم،تو یکماه 4 کیلو اضافه کردم هنوزم بعد یکسال برنگشته،البته من دو ماه بیشتر نخوردم چون نمیخواستم بیشتر چاق شم،همه موادشم مقوی و سالمه،اینکه میگن فست فود بخور و اینا شاید چاق بکنه ولی مضر هستن گوش نکن اصلا!من روزی دو بار میخوردم
من از بعد ماه رمضان تا الان 4 کیلو زیاد کردم به این روش که جوانه یونجه و جوانه گندم آسیاب کردم بعد از هر وعده یعنی 3 بار در روز میریزم روی ماست 2قاشق و دوغ میکنم می خورم بعد از 1 ماه شروع میکنی به چاق شدن باید صبور باشی اشتهاتم زیاد میشه
در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
آره من هفته اول نتیجشو دیدم،تو یکماه 4 کیلو اضافه کردم هنوزم بعد یکسال برنگشته،البته من دو ماه بیشتر ...
سلام خانمی منم میخوام موادشو بگیرم فردا و شروع کنم دخترم یکسالشه و شیر خودمو میخوره بی نهایت لاغر شدم شما فقط میریزن موادو رو شیر میخورین یا ن مثه دستورش میزارین با هم بجوشن و اینا؟ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون