2777
2789
عنوان

راه حل برای چاق شدن!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 63 پست

وعده های غذایت رو زیاد کن مولتی ویتامین نینرال بخور اشتهات زیاد میشه  هر چیزی که شیرینی طبیعی داره زیاد بخور 

روهم روهم چیزی نخور یواش یواش وعده ها رو زیاد کن 

سویق چاق کننده بگیر بخور برنج و ماکارونی و سیب زمینی و نون کلا کربوهیدرات زیاد بخور همون غذا رو بخور ولی در وعده های عذایی بیشتر و تلوزیونو روشن کن و موقع فیلم دیدن غذا بخور خیلی تو چاقی تاثیر داره هندونه و خربزه و کلا میوه های شیرین خرما روزی ۶هر وعده دو تا دو تا بخور با ماست پر چرب شیر پر چرب کره و عسل یا مربا یا سه شیره با ارده و صبح ها  تخم مرغ

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لاغری رده.. شدم زومبی ازلاغری       اونموقع خ خوشکل بودم..اما الان ازلاغری صورتم ...

اهان... ولی در کل لاغری بهتره....

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻
تا میتونی فست فود بخور پنیر زیاد بخور انواع پنیرا نون و ماکارونی بخور همش برنج زیااااد شام پر و ...

اصلا نون دوست ندارم..توکل روز نهایت در کف دست!! نمیدونم چرا.. حس میکنم گونی میخورم!!نچسب هست برام نون.!!