2777
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢😢

710 بازدید | 62 پست

فداش بشم پاش شکسته دیروز عملش کردن امروز میاریم خونه دکتر گفته باید۳ماه کار نکنی از یه طرف هم صاحب خونمون میگه وقتتون ۲۵این ماه تموم میشه باید تحویل بدین خونه هم پیدا نکردیم  دیروز خواهر شوهرم میگه داداشم تو اصن نگران اسباب کشی نباش وسایلاتونو یکم میزاریم خونه ما یکمیشم میزاریم خونه مامان اونوقت چه خاکی تو سرم بریزم جهازیم دربه داغون میشه از یه طرفم با مادرشوهرم دعوا دارم خانم میگه بعد از بیمارستان باید پسرم بیاد خونه ما بخوابه منم گفتم خودش خونه زندگی کنه اینو قبول کنین که پسرتون ازدواج کرده الان از دیروز با من حرف نمیزنه منتظرم شوهرم بیاد خونه بگم خانوادت تو این دو روز خوب خودشونو نشون دادن

خدا چرا اخه همش من!؟😢😢😢😢😢

مامان دو قلوها 👶👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میزاشتی بره اونجا حالا یه چند روز مراقبت میکردن بعد میومد خونه از صاحب خونتونم وقت بگیرید یااصلا ...

میدونی مامانش اصن بهم اجازه کاری نمیده انگارمن بچم اصن احساس نمیکنن که این زن داره به خاطر همین منم گفتم نمیزارم جایی بره. کاش صاحب خونمون اجازه بده بمونیم

مامان دو قلوها 👶👶

حالا مثلا بره خونه مامانش ایرادی داره؟😐 شما که قراره نصف وسیله هاتونو خونش ببرید بلاخره اونم مادرشه نگرانه دلش میخواد دوران نقاهت رو دوروبر بچش باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ناشکر نباش خداروشکر کن کنارته اینا حل شدنیه

خواهر من یه سال پیش تصادف کردن تو جاده رفتن زیر کامیون خودش و شوهرش و دخترش. یعنی اون لحظه هرکی صحنه رو دیده بود میگفت ادم زنده بیرون نیومده از این ماشین. دخترش یکسالش بود فقط . یعنی فقط:معجزه نجاتشون دتد شوهرش و دخترش یک ماه تمام تو کما بودن. توی دست خودش پلاتین رفت پیشونیش شکافت. توی دوتا پا و دست شوهرش پلاتین رفت پنج ماه بیکار سد افتاد خونه. 

هه.منم شوهرم دستش شکسته بود مادر شوهرم حسودیش میشد ک تو خونه خودمونه.تازه ما با مادر شوهرم سیزده ساعت فاصله داریم.بمن گفت دلم یجوری شد پسرم نیومد پیش من تا ازش نگه داری کنم.گفتم مگه من نمیتونم پرستاری کنم.خودم هستم.

بجای ناله نفرین، شوهرتو بذار خونه ی مادرش که پرستاری کنن، خودت مثه یه شیرزن،پاشو برو کوچه به کوچه دنبال خونه بگرد.

توو همین حین هم ، کارتن خالی بخر، اثاثت رو جمع کن.

پ ن: روی نحوه و طرز بیان خواسته ها و نظراتت ، با خانواده ی شوهر، تجدید نظر کن. با همین فرمومن پیش بری داستان میشه

دلواپسِ فرشته هام...🌠