2777
2789
عنوان

شوهرم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 62 پست
این دو روز اصن منو جای ادم حساب نکردن

عزیزم سوتفاهم شده اونم مادر خب نگرانه

کسی که پاش شکسته نیاز به مراقبت زیاد داره و حتی براش لگن میبرم تا یه مدت، اگ ببری خونه مادرش خودتم راحتتر خصوصا که اسباب کشی هم دارید  بیچاره خیلی اذیت میشه

ای خدا یکی مینالد از درد بی نوایی....  من آرزومه مادر شوهرم زنگ بزنه یک خبر بگیره انقد خانواده ...

واااای مادرشوهرمن نمیدونی چیه خیلییییی فضوووووله خیلی 

خیلی اذیتم میکنه

مامان دو قلوها 👶👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم به نظرم هیچی به شوهرت نگو توی این وضعیت نذار بیشتر اعصابش داغون بشه اون خودش الان داغونه گناه ...

اصلا مگه استارتر به این توصیه گوش میده ، قبل از شما هم بهش گفتن... ولی انگار....

میگه حالا بذار شوهرم بیاد خونه ‌.‌‌..😐

هه.منم شوهرم دستش شکسته بود مادر شوهرم حسودیش میشد ک تو خونه خودمونه.تازه ما با مادر شوهرم سیزده ساع ...

شوهر منم عید پارسال تصادف کرد...نه نه اش رفت شاهرود دوراشو زد یک هفته بعد اوند گفت خدا بد نده....

عزیزم سوتفاهم شده اونم مادر خب نگرانه کسی که پاش شکسته نیاز به مراقبت زیاد داره و حتی براش لگن میبر ...

اخه من خونه اونا اصن نمیتونم بمونم حاضرم تو خونمون هرکاری براش بکنم ولی یه دیقه اونجا نمونم

مامان دو قلوها 👶👶
منه بدبخت وسایلامو جم کرده بودم از شب فقط دارم با مامانم کار میکنم دوباره همشونو اوردم گذاشتم جاشون

بخاطر خودت میگم خیلی سختت میشه مسلما بیشتر وسایلارو باز نکردی ،الانم مهمون میره و میاد ،برا خودت سخت میشه،باش تاب گد گل اولار توشسن مصیبته یولا گدسین ننسین اوینه ،اولار یتیشسینلر والاه منیم آرزومدی گده ننسی گیله بیراز راحت نفس چکم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
عزیز دلم به نظرم کار مادرشوهرتون حسودی نیست از کی تا حالا پرستاری کردن و زحمت کشیدن برای یه مریض حس ...

عزیزم حسودیه از نوع بچگانه. دوست نداره عروسش از پسرش مراقبت کنه. نمیدونم چرا الکی و چشم بسته فقط طرف مادر شوهرید. وقتی من و شوهرم خونه و زندگی داریم و نیاز به کمک کسی نداریم دلیلی نداره کسی بیاد واسه پرستاری البته از نوع سلطه طلبی و نذاره پسرش پیش من باشه. مادر بودن ب این چیزا نیست پسر سی ساله خودش میدونه کجا راحت تره.

ای خدا یکی مینالد از درد بی نوایی....  من آرزومه مادر شوهرم زنگ بزنه یک خبر بگیره انقد خانواده ...

حالا اگه مادر شوهرش این پیشنهاد رو نداده بود ، دو روز دیگه کلافه از دست تنها بودن واسه کوتاه و بلند کردن شوهرش ، تاپیک نفرین مادرشوهر میزد...

بخاطر خودت میگم خیلی سختت میشه مسلما بیشتر وسایلارو باز نکردی ،الانم مهمون میره و میاد ،برا خودت سخت ...

قز وسایللریمه دوباره دن آشدم با 😔

یو من قویمارام عورا گده بولار هله بولموللرکی بونون بی عوی وار اشیه وار

مامان دو قلوها 👶👶

تا میتونی امروز ذکر یا جوادالائمه ادرکنی بگو انشاالله صاحب خونه راضی میشه خیلی بگو این ذکر رو امام رضا رو بجان پسرش قسم بده دست رد ب سینه ات نمیزنه انشالله امروز شهادته پسرشه  

ولی از ی طرف هم برا خودت سخت میشه بخوای مراقبت کنی ازش ی مرد باشه کنارتون بهتره یا ی وقت نصف شب ی چیز لازمت شد باید بری از بیرون بگیری باز پدر شوهرت میتونه بره شما که نمیتونی همه جوانب رو بسنج انشالله بهترین اتفاق بیفته برات

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
یعنی چی اجازه کاری نمیده قشنگ میزاشتی بره اونجا بالاخره اونم مامانشه توام میتونستی بری وبیای که همشم ...

حاضرم براش هرکاری کنم ولی یه دیقه نرم اونجا چون شوهرمم راضی نیس من پارسال عمل شدم شوهرم واسه خیلی زحمت کشید الانم وظیفه منه

مامان دو قلوها 👶👶