2777
2789
عنوان

بنظرتون این ازدواج سر میگیره؟

148 بازدید | 6 پست

من مجرد و 24 ساله و شاغلم...سال پیش توی محل کار قبلیم به لطف مدیرم با خانومشون اشنا شدم و از طریق تلفن و میام و.. خیلی باهم دوست شدیم (البته اونا تقریبا دوست و هم محله ای داداشم اینا توی یه شهر دیگه هستن)...بعدش اونا تصمیم گرفتن منو برای داداش خانومشون خواستگاری کنن..پسر خوب و خانوادشون هم خوبن و منم راضیم(البته هنوز خواستگاری رسمی نکردن و منتظرن دوتا خانواده باهم کمی معاشرت کنن و زمینش ایجاد بشه)...منتها از همون موقع داداشم و خانمش با مادر و خواهرام دعواشون شد و گفتن دیگه این شهر و خونه ما نمیان(البته من تو ایت دعوا نبودم) مخصوصا زن داداشم که خیلی توپش پره و میگه داداشتون میخواد بیاد خونتون بیاد ولی من نمیام و بچه هامم نمیزارم بیان...خواهرای منم از اون بدتر...هیچکس کوتاه نمیاد این وسط...الان یک سال بیشتره که خواهره همش میگه بیا شهر ما یه سر بزن ..اصا بیا خونه داداشت(که میدونم منظورش اینه که منو داداشش همو از نزدیک ببینیم و خانواده ها هم معاشرت کنن و اشنا بشن...منم همش میپیچونم😢😢😢خجالت میکشم بگم جنگه بین زن داداشه و خواهرام😢😢😢)البته یبارم اونا گفتن شاید قسمت شد و ما اومدیم ...ولیدخبری نیست....نمیدونم چی کنم...همه چی معلق مونده...حس میکنم اونا هم دارن منو فراموش میکنن😢😢😢😢...بنظرتون این وصلت سر میگیره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا عنوان تاپیکت رو دیدم یهو به دلم افتاد آره سر میگیره  هرچی خیر باشه

ماله من چی؟؟😔

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
وای خدا خیرت بده...دعا کن منو تورو خدا...خیلی دل نگرانم خیییلییی

عزیزم نگران نباش مصلحتت رو از خدا بخواه 

چشم عزیزم دعا میکنم انشالله خدا بهترین هارو سر راهت قرار بده

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.