2777
2789
عنوان

این قانون جدیده یا من خیلی بیخبرم از همه جا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همینه...آخه انصافه که من الان با این شکم گنده ام بچرخم تو بیمارستانای دولتی؟؟؟؟روا نیست که منو ...

اشتباه کردی از هموون اول میرفتی دولتی بعد دیگه این آخرا کاری نداری بشین تا موقع زایمااان حساس نباش خدا نگه میداره

[QUOTE=99441143]۸ تومن بابت چه نوع زایمانی؟؟؟؟[/QUOT

فقط بابت مراقبت قبل زایمان

مامای همراه مادر ،کلاسهای آموزشی، ورزشی بارداری ،یوگا

قدم زدن با مادر یا همون ساعت قهوه با مادر...

زایمان جداست

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
[QUOTE=99441143]۸ تومن بابت چه نوع زایمانی؟؟؟؟[/QUOT فقط بابت مراقبت قبل زایمان مامای همراه مادر ، ...

پس با زایمانتون حداقل ۱۳ تومن تموم میشه واستون

امیدوارم به سلامتی کوچولوتونو بغل ‌کنین😗😗

در دوره ای که ازآن 
اشتباه کردی از هموون اول میرفتی دولتی بعد دیگه این آخرا کاری نداری بشین تا موقع زایمااان حساس نباش خ ...

من دارم میگم بیمارستانی دولتی خیلی شلوغن و واسه یه کنترل بارداری از صبح تا ظهر آدم معطل میشه..‌.اونوقت شما میگین که از اول میرفتم مراکز دولتی😐😐

در دوره ای که ازآن 
توورووو خدااااا...لاکچری هستین شما خوب اگه پولداری ک حسابش جداست....

خدا را شکر

ولی مهمتر از پولداری ، زندگی تو غربت

تنهام،کسی را ندارم ، از طرفی هم بچه ناخواسته است،آمادگی ندارم ،شوهرم میترسه

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
پس با زایمانتون حداقل ۱۳ تومن تموم میشه واستون امیدوارم به سلامتی کوچولوتونو بغل ‌کنین😗😗

نمیدونم،کجا میخوام زایمان کنم، اما خودم زایمان داخل آب را دوست دارم، میگن خیلی راحتی و بدون درد

منکه طاقت درد ندارم  

نمیدونم،کجا میخوام زایمان کنم، اما خودم زایمان داخل آب را دوست دارم، میگن خیلی راحتی و بدون درد منک ...

امیدوارم راحت و بی درد زایمان کنی خانومی

در دوره ای که ازآن 
امیدوارم راحت و بی درد زایمان کنی خانومی

مرسی عزیزم

فعلا نمیدونم باید چیکار کنم،اثلا آمادگی ندارم ،حس غریبی دارم

شوهرم زنگ زده خانواده خودم و خودش فردا بیان

قراره بهشون اطلاع بده که بار دارم، خیلی خجالت میکشم تو چشاشون نگاه کنم