2777
2789
عنوان

این قانون جدیده یا من خیلی بیخبرم از همه جا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 42 پست
ببخشید تحت نظر متخصص نرفت؟ ماما یا دکتر زنان معمولی نمیشه تحت نظر بود؟

چقدر بد نوشتم ،🙈

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡
پیش یه دکتر دیگه اول رفتم گفت که واسه زایمان نمیام... باید بری زایشگاه... با اینکه دکتر همون بیمارست ...

خب شما تو همون بیمارستانی که پزشک خودتون بودن زایمان کردین...ولی من پیش پزشک خودم قرار نیست زایمان کنم

در دوره ای که ازآن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون منم؟؟؟؟ پزشکم متخصصه....

نه عزیزم کلی میگم 

خو آدم اگه مشکل خاصی نداشته باشه واسه چی هر ماه کلی هزینه متخصص بده همون عمومی هم خوبه

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡
حرف منم همینه....من اگه بخوام برم خصوصی زایمان کنم فقط واسه سزارین میرم خصوصی در صورتیکع من طبیعی هس ...

پس حتمااز قبل یه مامای همراه بگیر یه مامای خوب

بالاخره همه زایمان زور زدن نیست ، روندش گاهی اوقات قابل پیش بینی نیست.

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی
نه عزیزم کلی میگم  خو آدم اگه مشکل خاصی نداشته باشه واسه چی هر ماه کلی هزینه متخصص بده همون عم ...

عمومی😯😯😯واسه بارداری؟؟؟؟نه عزیزم بهتره تحت نظر متخصص زنان باشیم....مگه سرماخوردگیه!!!

در دوره ای که ازآن 
پس حتمااز قبل یه مامای همراه بگیر یه مامای خوب بالاخره همه زایمان زور زدن نیست ، روندش گاهی اوقات ق ...

من در طول بارداری تمام ورزشهای بارداری و تکنیکای تنفسی رو انجام دادم...زایمان قبلیمم طبیعی بود و از روند زایمانم راضی بودم....

در دوره ای که ازآن 
من در طول بارداری تمام ورزشهای بارداری و تکنیکای تنفسی رو انجام دادم...زایمان قبلیمم طبیعی بود و از ...

انشا الله که به سلامتی زایمان کنی ولی من تو خصوصی طبیعی بودم، ماما اصلا وضعیت نمیگرفت اخر ماما خصوصی گرفتم اگر او نبود من و بچم الان نبودیم بچم مکونیوم کرده بود،16ساعت بود کیسه اب پاره شده بود اصلا توجه نکردن.اتونی رحم شدم رفتم ای سی یو

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد، ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد، کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن، یه روزی هرکسی باشن حساباشونو پس میدن، عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست، پرستش راه تسکینِ پرستیدن تجارت نیست، سرِ آزادگی مردن ته دلداگی میشه، یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه، کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن، بفهمن آدمی، یک عمر بهت گندم نشون میدن، نزار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه، خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمی‌بخشه، کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن، گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن، جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم، همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردی
انشا الله که به سلامتی زایمان کنی ولی من تو خصوصی طبیعی بودم، ماما اصلا وضعیت نمیگرفت اخر ماما خصوصی ...

وای...تو خصوصی بودی و اینهمه بیتوجهی دیدی؟؟؟

یعنی ۱۶  ساعتتتو بیمارستان به حال خودت رها شده بودی؟؟؟

در دوره ای که ازآن 
پس چرا پزشک من گفت تا هفته ۳۴ فقط منو پذیرش میکنه؟؟.

یعنی میگه اگ پولداری بریز حساب بیمارستانی ک من میگم تا همرات باشم تا آخرش و زایمان...حالا هم ک پول نداری برو هرجا دوسداری اصلا خونه بزااا ... اینجورین دیگه پووول پوللل پووول

عزیزم من هفته ششم هستم، به اصرار شوهرم موسسه مادر رفتم ،اونجا مامای همراه دادن با کلاسبگی های آمادگی بارداری،شیردهی و زایمان ،.گفتن تا موقع زایمان همراهم هستن ۸میلیون میگیرن 

زایمان هم گفتن بعدا صحبت میکنیم،هر شهری که شما خواستید هماهنگ میکنیم برید

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
انشا الله که به سلامتی زایمان کنی ولی من تو خصوصی طبیعی بودم، ماما اصلا وضعیت نمیگرفت اخر ماما خصوصی ...

وای چ بد ولی من بیمارستان آموزشی دولتی  مکونی شدم انقد زود فهمیدن انقد چک میکردن نبض‌و فشار چکاب کلا هر دم ب دقیقه خدایی خووب بود..  صدهزار تومن حلالشووون

یعنی میگه اگ پولداری بریز حساب بیمارستانی ک من میگم تا همرات باشم تا آخرش و زایمان...حالا هم ک پول ن ...

واقعا همینه...آخه انصافه که من الان با این شکم گنده ام بچرخم تو بیمارستانای دولتی؟؟؟؟روا نیست که منو از الان رها کنه....

من که بالاخره میخوام بیمارستان دولتی زایمان کنم بیمارستانمم انتخاب کردم ولی بخاطر شلوغی مراکز دولتی نمیتونم یک ماه و نیم سرگردون شم تو بیمارستان دولتی

در دوره ای که ازآن