2777
2789
چه رژیمی گرفتین که انقد خوب کم‌کردین؟

رژیم خاصی نبود سرما خورده بودم و سینوسام عفونت کرده بود و اصلا اشتها نداشتم یه رژیمی گرفتم از رژیم کانادایی خفن تر بود

از صبح دو سه تا چایی میخوردم ظهر یه سیب کوچولو غروب یه لیوان شیر با یه کیک کوچولو 

کسی دیگه بود بیشتر کم میکرد من یه ذره سوخت و ساز بدنم کم 

بعدزایمانم کلی کم کردم ولی نمیدونم چندکیلو روی وزنه نرفتم،حالا سه شنبه واکسن پسرمه میفهمم چقدرکم کرد ...

منم تازع زایمان کردم اما بچه شیر نمیدم رفتم واسه لاغری دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ماهی پنج کیلو کم کنی تقریبا هفته ای یک کیلو واسه دکترا عالیه

اره ولی شایدم تو همین ده روز ۵ کیلو کم شده باشه که من به این شک دارم اخه ۱ماه پیش وزنه بهداشتمون ۹۳ بودم چند روز پیش شدم ۸۸ بعد ۱۰ روز پیش که دکتر رفتم همون ۹۳ بودم حالا ۵ روز دیگه مشخص میشه طی این چند روز کم کردم یا نه 

عزیزم اگ میشه رژیمت بگو چجوری 

هر وعده یه جور دستور داد مثلا صبحانه یه روز یه لیوان شیر ۱تخم مرغ آبپز و خیار گوجه و ۳ کف دست نون که نون باید یا سنگک باشه یا نون سبوس دار باز ظهر ۴تکه گوشت اکثرا هم سفید و هویج سبزی و یه قاشق روغن زیتون با دو کف  دست نون مثلا هرچقد پر اب باشه اشکال نداره  ..روغن زیتون باشه چون چربی جذب بدن نشه ...بعد شام مثلا دوتا قاشق تن ماهی نه هرشب مثلا یه شبش اینه و ۱کف دست نون و خیار گوجه ...بعد اونم دکتره گفت هویج خیار گوجه کاهو محدودیت نداره هر موقع گشنت شد بریز تو حلقت ...البته هرکسی یه جوره بهتره دکتر بهت دستور بده