2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خانمهای خیاط بیان🙏

133 بازدید | 17 پست

دوستان من 3 ماه میرم خیاطی 

ولی از دوخت چیز زیادی نمیدونم 

فقط الگو کشی رو واردم 

میشه راهنمایی کنید چیکار کنم دستم راه بیوفته؟ 

درضمن من دوره ام رو فنی حرفه ای گذروندم 

بنظرتون آموزشگاه برم دوباره واسه نازک دوزی؟ 

از دیروز زده شدم از خیاطی 

میخواستم یقه انگلیسی بدوزم 

تمام مراحل رو رفتم به دوخت ک رسیدم نتونستم 😔😔کلی هزینه چرخ خیاطی و سردوز کردم ولی... 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً...
با مدل های کوچیک شروع کن یه کم دستت راه بیفته 

خب مدل کوچیک هم باید بتونی بدوزی دیگه

از دیروز نتونستم یقه انگلیسی رو بدوزم 

کلافه ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مدل کوچیک هم باید بتونی بدوزی دیگه از دیروز نتونستم یقه انگلیسی رو بدوزم  کلافه ام

توی آموزشگاه مگه خیاطی نمیکردی من فک کنم یه مقدار اعتماد به نفستو از دست دادی یه سری پارچه های بدون استفاده رو بگیر و شروع کن به دوختن تا ترست بریزه از یه جا باید شروع کنی چند بار خراب کنی دستت راه میفته

توی آموزشگاه مگه خیاطی نمیکردی من فک کنم یه مقدار اعتماد به نفستو از دست دادی یه سری پارچه های بدون ...

خیاطی میکردم 

ولی این مدل یقه ها رو ندوختم 

اتفاقا واسه شوهرم پیراهن دوختم 

نمیدونم از دیروز چم شده 😔😔😔

خیاطی میکردم  ولی این مدل یقه ها رو ندوختم  اتفاقا واسه شوهرم پیراهن دوختم  نمیدون ...

مدل مردونه که سخته یقه انگلیسی خیلی راحت تره آموزششو دوباره از اینترنت نگاه کن تا یادت بیاد یه مقدارم روی کارت تمرکز کن مطمئن باش میتونی 

مدل مردونه که سخته یقه انگلیسی خیلی راحت تره آموزششو دوباره از اینترنت نگاه کن تا یادت بیاد یه مقدار ...

انترنت فقط روش طراحیش رو داشت 

من دوخت گیر کردم 

ممنون عزیزم بابت راهنماییت 😘

خیاطی میکردم  ولی این مدل یقه ها رو ندوختم  اتفاقا واسه شوهرم پیراهن دوختم  نمیدون ...

چند روزی چیزی ندوز تاکاراخرت یادت بره،کارساده انتخاب کن وبدوز ،وباارامش،هرجاکلافه شدی ولش کن چون ممکنه خرابش کنی اعتمادبه نفست بیادپایین،درضمن برای دوخت ازمدلای ساده انتخاب کن تادستت راه بیفته،خوب یقه انگلیسی درآوردن برای تازه کارکمی سخته

دقیقا از دیروز فقط دارم خراب میکنم کارم رو  امروز تصمیم گرفتم ندوزم دیگه 

ولی طاقتم نمیاد دوست دارم سریع تموم کنم کارم رو 

شما خیاطی عزیزم؟ 

انترنت فقط روش طراحیش رو داشت  من دوخت گیر کردم  ممنون عزیزم بابت راهنماییت 😘

دوخت های ساده مثل یقه گردوهفت وچهارگوش و....کارکنیددستتون راه بیفته،بعدبرید سرارشال وانگلیسی ودوختای حرفه ای تر عزیز

دوخت های ساده مثل یقه گردوهفت وچهارگوش و....کارکنیددستتون راه بیفته،بعدبرید سرارشال وانگلیسی ودوختای ...

نیاز نیست دوباره برم آموزشگاه؟ 

نیاز نیست دوباره برم آموزشگاه؟ 

من یه پیشنهادی میکنم،تولیدی یاخیاطی یامزون نزدیک محل زندگی پیداکنیدومدتی دوخت انجام بدید،هرچقدرکه تواموزشگاه دوخت انجام بدید،مثل جاهایی که اسم بردم توپیشرفتتون چشمگیرنخواهدبود،

انترنت فقط روش طراحیش رو داشت  من دوخت گیر کردم  ممنون عزیزم بابت راهنماییت 😘

خواهش میکنم ببخشید دیگه خودمو قاطی خیاطا کردم😁 آخه من سه ماه بیشتر دوره ندیدم ولی جرعتم زیاد بود از همون اوایل شروع کردم به دوخت بزرگ انجام دادن و برای فامیلم میدوختم