2821
2789
عنوان

بدترین خیانتی که دیدم + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 27579 بازدید | 258 پست

به به ..نوش جان ...خیارشور خونگی درست کنید از بیرون صدبرابر خوشمزه تره...سالم تر هم هست...بیرون معلوم نیست چیه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ حوصله ای داشتی😐

کار دو ثانیه بود🙃

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوککککوووووو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

کووووکوکوکوکوکوکوکو

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔
کو‌کو با گوجه که با هم میخورم ی حماسه ای تو دهنم رخ میده حالم بد میشه یه حالت خام اینجوری نمیشی شما؟

من همراه نمیکنمشون باهم.لقمه کوکو رو میذارم دهنم یه خیارشورم باهاش.قورتش دادم یه تیکه گوجه میزنم😁

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بفرما بزن روشن شی😁

بفرست بیادگشنمه😁

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
کو‌کو با گوجه که با هم میخورم ی حماسه ای تو دهنم رخ میده حالم بد میشه یه حالت خام اینجوری نمیشی شما؟

اره بو. زخم میده.  خیلی تهوع اوره. من  گوجه نمیخورم هیچ وقت باهاش.  البته خیلی ها متوجه اون طعم نمیشن

2825
2823
2791
2779
2792