2777
2789
عنوان

ب خاطر باباش دست روم بلند کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 22 پست

من بابا ندارم 7 تا داداش دارم یکیش یبارم پشتم نیستاد.خودت برا خودت درد باش خودت برا خودت درمون دستتو بزار رو زانوی خودت بلند شو.

میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی

بعضی از مردها خیلی بی شعورن . واقعا نمیفهمن با همچین برخوردی بیشتر تو دل زن نسبت خانواده شوهر کینه بوجود میارن . منکه حالم ازین جور مردا بهم میخوره .هرگز به پسرم اجازه نمیدم بخاطر من و یا پدرش رو زن و بچه اش دست بلند کنه حتی اگر حق باشه

💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم خوندم با این پدرشوهر وشوهر و پدرمادری که شما داری بایدخیلی دقیق تر  عمل کنی و کاملا به فکر خودت باشی روی هیچکدومشون حساب نکن دوست من 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ب بغل رفتی بحث جنجالی راه انداختی 

بچه ت گناه داشت 

ولی شوهرت نامردی کرد و تمام ...هیییچ توجیهی نداره کارش 

باهاش سرد وسرینگین باش 

من جات بودم یواشکی گواهی پزشکی قانونی میگرفتم