2821
2789
عنوان

کیا دلشون نی نی میخواد بیایین..

656 بازدید | 143 پست

بچه ها دلم نی نی میخواد...

چکار کنم خدا به منم بده....دیگه خسته شدم....

با هر قانونی میشه  قانون دعا....

قانون جذب....

زندگیمون به یک خوش قدم نیاز داره....

بیایین برای هم دعا کنیم.....

دوست بشیم درد دل کنیم...

شاید خدا درد دل ما هم شنید جواب داد

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

منم منتظرم سه ماه اقدامم ولی خبری نی ایشالا هرکی دلش بچه میخاد خدا زود بهش بچه بده 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که این ماه پریود نشدم خوشحال که شاید باردار باشم اما دیشب بیبی گذاشتم نبودم😔

الان عین آدمهای بلاتکلیف هستم

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا

منم یکسال و ۱۰ ماه شد

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
من که این ماه پریود نشدم خوشحال که شاید باردار باشم اما دیشب بیبی گذاشتم نبودم😔 الان عین آدمهای بل ...

غصه نخور عزیزم ان شاله به حق امام رضا بارداری

ببخشیدا قصدم خندونتونه فقط ولی یجوری گفتی فکر کردم داری نی نی پخش می‌کنی 😂😂😂گفتی کی دلش می نی میخواد بیاد ناراحت نشین هاااا شوخی بود انشالله که همتون سال دیگه نی نی بغلتون باشه

2825
2823
2791
2779
2792