2777
2789

سلام بچه ها حالم گرفتس لطفا کمکم کنید😥

از اول بارداریم نذر کرده بودم اگه نی نیمون پسر بود اسمشو علی بذارم،و خودم واقعا عاشق این اسمم

حالا که چند هفته دیگه زایمانمه شوهرم اصلا دلش با این اسم نیست و میگه دوس ندارم اسمهای اینجوری عمومی و فراگیر بذارم دوس دارم مثلا صفت خاصی از امام علی باشه که تاثیرش بیشتر باشه

حالا خیلی نگرانم که پس نذر من چی میشه؟باید نذرمو ادا کنم یا به حرف شوی محترم گوش بدم😑

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

مثلا امیرعلی و محمدعلی و اسمای اینجوری هم قبول نمی کنه؟

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا امیرعلی و محمدعلی و اسمای اینجوری هم قبول نمی کنه؟

ن کلن با اسمای عمومی و فراگیر  و زیاد مشکل داره میگه آدم از کنار این اسما راحت رد میشه و به معنیش فکرنمیکنه ولی اگه صفت خاصی باشه به معنی اسمش فکر میکنه🤔

همیشع سعی کن نذری کنی ک بتونی اداکنی،الانم مجبوری انجام بدی،بچه بعدی وشوشوانتخاب کنه

اون روزا مخالف نبود آخه...الان خیلی موضع میگیره

منم از طرفی دوس دارم اسمی بذارم که همسرم هم حس خوبی بهش داشته باشه

همون اسم رو بزار اصلا عوض نکن چون من شنیدم بعدها برای بچه اتفاقات جالبی نمیفته علی خیلی قشنگه ک  ...

😭😭😭میخوام گریه کنم

😭😭😭میخوام گریه کنم

منم خواهرم نذرکرده بوداسم پسرش رو حسین بذاره شوهرش مخالف‌ بود بعدتو شناسنامه گذاشتن آرین اما صداش میکنن حسین.اخه خواهرم قبلش دوبار باردار شده بود بچه هاش سقط میشدن.

منم خواهرم نذرکرده بوداسم پسرش رو حسین بذاره شوهرش مخالف‌ بود بعدتو شناسنامه گذاشتن آرین اما صداش می ...

آخه من اینجوری دوس ندارم یه اسم دوس دارم داشته باشه