2777
2789
عنوان

کره و خامه چطوری درست میشه؟

2366 بازدید | 13 پست

برای چی کره های صنعتی با محلی انقدددددددر فرق داره

صنعتی اصلا خیلی خوشمزه تره چرا؟!!!!!

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

کدوم کره خوشمزه تره که بسته به عادت و مزاج شخصی هرکس داره نمیشه گفت مزه یه چیز کاملا شخصی هستش 

خامه رو نمی‌دونم ولی کره محلی و دوغ محلی رو میتونم بهت بگم چطوره پدر مادرم اصالتا روستایی هستش مادرم و من خونه دوغ محلی میگیریم خیلی خوشمزه میشه

سلام  کدوم کره خوشمزه تره که بسته به عادت و مزاج شخصی هرکس داره نمیشه گفت مزه یه چیز کاملا شخص ...

خب میگی؟

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

شاید کره محلی که میگیری تازه نیست

من کره گاوی تازه به تازه از کسی میخرم، دقیقا طعم کره بازاری رو داره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
شاید کره محلی که میگیری تازه نیست من کره گاوی تازه به تازه از کسی میخرم، دقیقا طعم کره بازاری رو دا ...

کره محلی سفیده یه مزه ی داره

ولی صنعتی طعم خیلی خوبی داره اصلا قابل قیاس نیست

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

اول بسته به اندازه دوشان( که دوشان ما کوچیکه توش مثلاً 15 تا بیست لیتر آب جا میشه داخل ستا دبه ماست میریزیم) داخلش ماست میریزین (ماست محلی) ورودیش رو با یه ظرف سفالی شبیه دیزی که روش دولا پارچه سفید (ما میگیم ماس کیسه) می‌بندیم کیپ کیپ بشه 

بعد زیر دوشان یه تیکه نمد یا دولایه نمد میزاریم از دست گیره هستش سرو ع میکنیم تکون دادان (به صورت جلو عقب ) حالا یه چهل دقیقه ای این دوشان رو جلو عقب میبرن تا در اصطلاح دوشان بخوره بعد این چهل دقیقه در دوشان رو باز میکنم میبینن شده یا نه راه تشخیصشم اینه نگاه می‌کنی روش کره(کوچولو کوچولو ) اگه نشده باشه جمع شده یا نه بعدش یه ده دقیقه تا یه ربع دیگه میزنی بعدش در دوشان رو باز میکنی یه تیکه یخ می‌ندازی روش 

این یخ باعث میشه کره‌اش جمع بشن کره های درشت رو با دست جمع میکنی بعد اینکار دوغ رو تو صافی (در اصطلاح ما پیرزن ) می‌ریزی که کره هاش جمع بشه کره ها رو تو شیشه های مربا ما میریزیم فشار می‌دیم که توش هوا نباشه 

چند تا نکته هم بگم

اگه دوست دارین دوغتون ترش لب بشه از ماست ترش استفاده کنین

اگه دوست دارین دوغتون گازدار بشه بعد اینکه نعنا و نما یا پونه تو ظرف آب معدنی نوشابه ریختم یه دو روز بیرون یخچال پشت پنجره بزارین تا رش و گازدار بشه مثل دوغ آبعلی


یکی از آشنا های ما یه دستگاه گرفته یه دبه رویی هستش که روی درش یه همزن وصله و بقول معروف دوستم برقی 

هستش ولی به خوشمزگی ذوق این دوشان دستی ها نمیشه ولی میتونی از اونم استفاده کنی چون کار سختی هستش من و مادرم دوتایی این دوشان دستی رو میزیم که خسته نشیم

اینم که میگن کره محلی باید سفید و یا زرد باشه هیچ فرقی نداره بسته به رنگ شیر گاو (باتوجه به تغذیش متغییره) بسته به میزان جوشیدنی که شیر برای ماست زدن جوش میخوره ممکنه با جوش زیاد زرد رنگ بشه بازم شما میتونید اون کره رو رو دمای گرم بپزید بدون جوش خوردن آبش کنیدیه سری چیز میز روش هست جمع کنید از تو صافی ریز رد کنید شفاف تر و سفید تر بشه (این قسمت آخر رو پیشنهاد نمیکنم مزش میره) 

راستی دشان برقی نیم ساعته فکر کنم دوست رو آماده کنه

کره صنعتی رو با خامه درست میکنن 

وکره محلی رو با ماست 

کره محلی که باماست درست میکنن گرونه و کره کمی میده 

ودوغ زیاد 

وکره خامه ارزان زرد که دوغ کمی میده 

رنگشون هم بستگی داره که با خامه میزنی یا با ماست


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792