mamananika مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 153 عنوان ذکر اللهم اغننی بحلالک ان حرامک و بفضلک عمن سواک 34498 بازدید | 17 پست کسی این ذکر رو انجام داده ؟ و نتیجه ای داشته ؟ 1398/05/10 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21039 آقام زده تو مغازه این ذکر رو و هروقت در مغازه شو باز میکنه میخونه دوستتون دارم 💕
mamananika مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 153 آقام زده تو مغازه این ذکر رو و هروقت در مغازه شو باز میکنه میخونه خب نتیجش چطوره ؟
هدهدصبا عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 689 کاملش اینه «اللهم اغننی بحلالک عن حرامک بطاعتک عن معصیتک بفضلک عن من سواک» در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
mamananika مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 153 کاملش اینه «اللهم اغننی بحلالک عن حرامک بطاعتک عن معصیتک بفضلک عن من سواک» مطمئنی آخه من تو چند تا سایت خوندم همین رو نوشته بود
هدهدصبا عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 689 کاملش اینه «اللهم اغننی بحلالک عن حرامک بطاعتک عن معصیتک بفضلک عن من سواک» ببخشید آخرش میشه عمن سواک در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
هدهدصبا عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 689 مطمئنی آخه من تو چند تا سایت خوندم همین رو نوشته بود اره البته گفتم این کامل تره ولی اون که شما هم گفتی درسته و این ذکر موجب افزایش رزق وروزی میشه در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....
mamananika مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 153 اره البته گفتم این کامل تره ولی اون که شما هم گفتی درسته و این ذکر موجب افزایش رزق وروزی میشه& ... سپاس
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21039 خب نتیجش چطوره ؟ شوهرم که خیلی اعتقاد داره و میگه تاثیر دارههرچیزی که ربطی به خدا داشته باشه قطعا بی اثر نیست دوستتون دارم 💕
شبااویز عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 542 رسیدن به گنج های پی در پی و توانگری موقوف است بر توسل به امام جواد علیه السلام . توسل بهحضرتش با این دعا است :اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّ وَلِیِّکَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ إِلَّا جُدْتَ بِهِ عَلَیَ مِنْ فَضْلِکَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَى مَنْ وَسِعَکَ وَوَسَّعْتَ عَلَیَّ رِزْقَکَ وَ أَغْنَیْتَنِی عَمَّنْ سِوَاکَ وَ جَعَلْتَ حَاجَتِی إِلَیْکَ وَ قَضَاهَا عَلَیْکَ إِنَّکَ لِمَا تَشَاءُ قَدِیرٌخواندن این توسل بعد از هر نماز واجب برای اداء قرض نیز مجرب است
امیرعباس۱۹۸۴ عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 3 مطمئنی آخه من تو چند تا سایت خوندم همین رو نوشته بود (اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَ بِفَضْلِكَ عَن فضل مَّنْ سِوَاكَ) توی بحارالانوار اینجوری نوشته
امیرعباس۱۹۸۴ عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 3 توی بحارالانوار اینجوری نوشته(اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَ بِفَضْلِكَ عَن فضل مَّنْ سِوَاكَ
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6218 آقام زده تو مغازه این ذکر رو و هروقت در مغازه شو باز میکنه میخونه بعد تاثیرم داشته؟ این مشکلات هستن که رشدت میدهد...