2777
2789
عنوان

لطفا معیارهای انتخاب همسر رو بگید.

9332 بازدید | 46 پست

براساس ترتیبی که به نظرتون مهمه و اینکه آیا همه رو باید داشته باشه مرد یا نه؟ کدوما کم اهمیته

در مورد سن آقا و اختلاف سنی هم بگید

برای یکی از نزدیکانم میخوام.

بستگی داره 😕من تفاوت سنیم ۷سال با همسرمو راضی اموقتی با من ازدواج کرد۳۲ سالش بود و من معیاری واقعا نداشتم اما خوب اون خیلی کامل

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق و پول  باهم باید باشه (شغل درحد شان خانواده دختر)

فرهنگ خانواده ها بهم بخوره 

قیافه باید به دل بشینه 

تحصیلات کمتر تحصیلات دختر نباشه 

به طور کلی بستگی به توقع ووضعیت خانواده داره

به نظر من

قیافه اخلاق پول تحصیلات تعداد خواهر برادر هم قوم بودن با خودم

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

ما 6 سال دوست بودیم معیار نداشتم الانم به معیار فک نمیکنم.

تفاوت سنیمون 4ساله

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡