۷ساله وسواس فکری شدید دارم و اصلا لذتی از زندگی ندارم. همه ش ب شوهرم شک میکنم و تا سرش تو گوشی بره وسواس خیانت کردن شوهرم بهم دست میده و همه ش بهش گیر میدم. چیکار کنم راحت بشم . از خوردن دارو تحت روانپزشک میترسم .اگه تجربه ای دارین کمکم کنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تجربه ای ندارم اما میدونم درمان سرماخوردگی قرص سرماخوردگی و درمان موارد فکری و روخی دکتر روانپزشک.و اصلا هم نگرانی نداره چون قرص ها و دوزهاش با توجه به مشکل هر فرد داده میشه
من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
چرا ميترسي از روانپزشك خوردن دارو زير نظر پزشك اصلا بد نيس من وسواس فكري داشتم ولي شكاك نبودم فكراي منفي ميكردم رفتم دكتر و الان خيلي بهترم هم مشاوره لرو و هم پيش روانپزشك حتما نتيجه ميگيري بعد از يه مدتم قرصارو قطع ميكنن تا اخر عمر كه نبايد قرص بخوري
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱