2777
2789
عنوان

کسی وسواس فکری داشته ک با دارو درمان شده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14813 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ميترسي از روانپزشك خوردن دارو زير نظر پزشك اصلا بد نيس من وسواس فكري داشتم ولي شكاك نبودم فكراي ...

من دقیقا تجربه شما رو داشتم ..عزیز م باید دارو بخوری چون تموم نمی شن افکار منفی در کنارش باید یسر ی کار هارو انجام بدی ولی بدون دارو این افکار تموم نمی شن..دوسال و نیم دارو خوردم دوسال و نیم هم هست دکتر قطع کرده ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

درمانش یه سری تکنیک داره، مثلا رفتی حمام یه بار سرتو نشور، یا به پاهات که لاک میزنی انگشت کوچیکتو نزن، منظورم اینه یه سری کارای روتین رو توش اختلال ایجاد کن، سی دی دکتر هلاکویی رو گوش کن حرفاش خیلی کمک میکنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
فقط باهام حرف زد و دلداری میداد و میگفت ترک کن این رفتارو

واقعا چجوری بهشون مدرک دادن 

هر وان شناسی میدونه تنها راه از بین بردن وسواس فکری مواجه شدن باهاشه

چندتا از دوستای من این مشکلو داشتن استادمون همینجوری ورمانشون کرد

افڪــارت را زیبــا  کن ... زندگـــے به اندازہ فڪــرهاۍ تو زیبــــا می‌شود
منم  دارم  متاسفانه خیلی بده.  تو تلوزیون  به دکتره  حرف میزد  میگفت & ...

وتی آرزو دارم یه جایی باشه بدووم منم وسواس فکری دارم به شوهرم میگم دوست دارم یه جا باشه بدووم میگه بچه بازی در نیار

این چه پز شکی هست که نمی دونه وسو اس فکری باید دارو مصرف کنه ؟؟؟

روانشناس بود و بیشتر معتقد بود با افکار مثبت میشه درمان کرد . ولی من دست خودم نیس همه ش فکر منفی میاد

الان حالت خوبه عزیزم؟ وسواس برنگشته خدای نکرده؟

دخترم باید خودت هم بخوای و همزمان با دارو چند تا تکنیک هم بکار ببری ..الان هر وقت که تو استرس یا همون موقعیت قرار میگیرم از تکنیک استفاده میکنم ..مثلا همین دیشب بود که میخوابیدم گفتم نمیخوام بهت فکر کنم یا میشه یا نمیشه فردا فکر میکنم ..

دخترم باید خودت هم بخوای و همزمان با دارو چند تا تکنیک هم بکار ببری ..الان هر وقت که تو استرس یا همو ...

این حرف به نظرت خیلی بی اهمیت ولی اصلا اینطور نیست ..به افکار منفی یک زمان بده و فقط تو اون زمان فکر کن و به مرور کمش کن ..اوایل کارت سخته ولی همش باید این کارو بکنی ..