۷ساله وسواس فکری شدید دارم و اصلا لذتی از زندگی ندارم. همه ش ب شوهرم شک میکنم و تا سرش تو گوشی بره وسواس خیانت کردن شوهرم بهم دست میده و همه ش بهش گیر میدم. چیکار کنم راحت بشم . از خوردن دارو تحت روانپزشک میترسم .اگه تجربه ای دارین کمکم کنین
منم دارم متاسفانه خیلی بده. تو تلوزیون به دکتره حرف میزد میگفت تنها چیزی که میتونه جای دارو بگیره تو این مورد ورزش و بخصوص دویدنه تا سطح هورمون به تعادل برسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا ميترسي از روانپزشك خوردن دارو زير نظر پزشك اصلا بد نيس من وسواس فكري داشتم ولي شكاك نبودم فكراي ...
من دقیقا تجربه شما رو داشتم ..عزیز م باید دارو بخوری چون تموم نمی شن افکار منفی در کنارش باید یسر ی کار هارو انجام بدی ولی بدون دارو این افکار تموم نمی شن..دوسال و نیم دارو خوردم دوسال و نیم هم هست دکتر قطع کرده ..
درمانش یه سری تکنیک داره، مثلا رفتی حمام یه بار سرتو نشور، یا به پاهات که لاک میزنی انگشت کوچیکتو نزن، منظورم اینه یه سری کارای روتین رو توش اختلال ایجاد کن، سی دی دکتر هلاکویی رو گوش کن حرفاش خیلی کمک میکنه
جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
دخترم باید خودت هم بخوای و همزمان با دارو چند تا تکنیک هم بکار ببری ..الان هر وقت که تو استرس یا همون موقعیت قرار میگیرم از تکنیک استفاده میکنم ..مثلا همین دیشب بود که میخوابیدم گفتم نمیخوام بهت فکر کنم یا میشه یا نمیشه فردا فکر میکنم ..
دخترم باید خودت هم بخوای و همزمان با دارو چند تا تکنیک هم بکار ببری ..الان هر وقت که تو استرس یا همو ...
این حرف به نظرت خیلی بی اهمیت ولی اصلا اینطور نیست ..به افکار منفی یک زمان بده و فقط تو اون زمان فکر کن و به مرور کمش کن ..اوایل کارت سخته ولی همش باید این کارو بکنی ..