2777
2789

عزيز دلم كاردرمان كاري برا پچت نميكنه دكتر و گفتار در مان هم اگر بچت خفيف باشه تشخيص نميدن ببرش پيش خانم اميني مركز طلوع تو خيابون كليسا پاساژ كسري برنامه حسي حركتي دهني رفتاري بت ميده بچت كوچيكه اگر خيلي خفيف باشه مشكلش اين خنگا نميفهمن بچه رو تباه ميكنن بخدا 

عزيز دلم كاردرمان كاري برا پچت نميكنه دكتر و گفتار در مان هم اگر بچت خفيف باشه تشخيص نميدن ببرش پيش ...

والا الان چهارماهه که دارم میبرمش کلینیک کاردرمانی امام رضا

تشخیص عدم یکپارچگی حسی دادن و دارن باش کار میکنن

تا الان که خیلی پیشرفت داشته خداروشکر 

البته متد درمانیشون رو برای این مشکل توی سایت دکتر پیشیاره که تخصصش همین مساله هست چک کردم و دیدم درست انجام میدن کارشونو

بازم ممنون از اینجایی که معرفی کردین ، سعی میکنم ببرمش یه بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا الان چهارماهه که دارم میبرمش کلینیک کاردرمانی امام رضا تشخیص عدم یکپارچگی حسی دادن و دارن باش ...

كار درماني خوبه ولي نه تو اهواز ميزنن حسا رو بهم ميريزن اولش فك ميكني خوبه ولي بعد...انشاالله ك زود جواب بگيري 

عزيز دلم كاردرمان كاري برا پچت نميكنه دكتر و گفتار در مان هم اگر بچت خفيف باشه تشخيص نميدن ببرش پيش ...

متاسفانه اکثر کاردرمانگرا هیچی حالیشون نمیشه، همینجا که میرم یه دختری هست بیچاره دوسالگی میبرنش ارزیابی کاردرمانگر تشخیص نمیده و تا ۴ سالگی پیگیری نمیکنن و حالا تو این سن اورده بودنش 

که درمانش خیلیییی سخت تر میشه

متاسفانه اکثر کاردرمانگرا هیچی حالیشون نمیشه، همینجا که میرم یه دختری هست بیچاره دوسالگی میبرنش ارزی ...

برا همين بهت ميگم باورت ميشه نخوابيدم تا پياممو جواب بدي،همه چي بي صاحابه همه دنبال پولن برو پيش خانم اميني ازش برنامه بگير كار درمان با هفته اي نيم ساعت كاري نميكنه بخدا اگر زود اقدام كني زود نتيجه ميگيري،بچت ب ي درمان همه جانبه و پر و پيمون نياز داره سخته ولي شدنيه